Etusivu

SanaPuhuttelee

Sana puhuttelee

Uskon kilpi on useamman sivuston kokonaisuus. Ulkomaisten kirjoittajien artikkelit on arkistoitu vuoteen 2010 asti sivustoon nimeltä Sana puhuttelee.

Kokoelma sisältää seuraavien kirjoittajien artikkeleita: Art Katz, Douglas Clerk, Dennis Cramer, Francis Frangipane, Peggy Kannaday, Rick Warren, Victoria Boyson ja Wolfgang Simson.

 

Peter Kujalan artikkelit on siirretty omaan blogiinsa Peter Kujala

Uskonkilpi

Uskon kilpi

Edellisen rinnalla on ollut toinen vastaava sivusto, jossa on Simon omat kirjoitelmat vuoteen 2010 asti.

Tähän sivustoon on yhdistetty joukko Simon vanhoja blogeja, kuten Vartiopaikka, Hengen miekka, Hengen sanomat ja kirjoitelmia Olen kristitty -blogista. Tänne on myös kopioitu joitakin Päivän rukouksia Sana hallussa -sivustosta.

Kaikki vanhat blogit on suljettu 1.9.2011 alkaen ja Olen kristitty-sivusto on poistunut käytöstä vuonna 2012. Sana hallussa -sivusto on myös poistunut käytöstä, sen sijaan vanha Uskon kilpi pyörii edelleen, mutta senkin elämänkaari on rajallinen. (Toimii kunnolla vain MSIE-selaimessa, jossa Java-tuki on päällä.) Vanha Uskonkilpi  on siirtynyt 4.2.2013 uuteen osoitteeseen vanha.uskonkilpi.net joten sivuston käyttämät evästeet ovat nollaantuneet.

Uusittu Uskon kilpi

bloggerTämä sivusto on aloitettu elokuussa 2012 osoitteessa uskonkilpi.blogspot.com sisältäen aluksi Simon omia kirjoitelmia. Nyt 5.2.2013 alkaen sivusto pyörii wordpress-alustalla osoitteessa www.uskonkilpi.net (blogger-pohjainen sivusto jää elämään rinnalla – sisältää mm. hyvät some-yhteydet ja sopii paremmin mobiililaitteisiin). Vuodesta 2013 alkaen tämä sivusto tulee sisältämään myös käännösartikkeleita, varsinkin kotiseurakuntaliikkeen ja apostolisen uskon tiimoilta.

issuubanner

Sen kautta löytyvät myös ne julkaisut, jotka on vapaasti luettavissa Issuu-palvelussa. Voit lukea muutamia kirjoja selaimella suoraan tästä.

esiru

 

Siruja

Katso myös Siruja (apusivusto, jossa on rohkaisuja ja profeetallista sanaa.)

Meillä on vain yksi Herra, Jeesus Kristus. Hänen välityksellään on kaikki luotu, niin myös meidät. 1.Kor.8:6.

qr-uskonkilpi

Some

Facebookin lisäksi voit seurata Uskon kilven sisältöä myös sosiaalisessa mediassa: Twitter

Copyright © Uskon kilpi

Yksittäisiä artikkeleita voi tulostaa paperille omaan tai pienpiirin käyttöön. Artikkeleita saa myös vapaasti linkittää tai lainata niistä lyhyitä otteita, kunhan se tehdään myönteisessä hengessä, mutta niiden sisältöä ei saa laajemmin kopioida ja julkaista uudestaan ilman kirjallista lupaa.