Kategoria arkisto: Tiedoksi

Betlehemin lasten murha

Kuningas Herodes päätti Jeesuksen syntymän aikoihin surmauttaa kaikki 2-vuotiaat ja nuoremmat poikalapset Betlehemistä ja sen ympäristöstä, koska hän ei halunnut itselleen kilpailijaa, joka syöksisi hänet pois valtaistuimelta. Kun Herodes huomasi, että tietäjät olivat pitäneet häntä pilkkanaan, hän raivostui. Hän antoi käskyn, että Betlehemissä ja sen lähistöllä oli surmattava kaikki kaksivuotiaat ja sitä nuoremmat pojat, sen …

Jatka lukemista

Syntymäpaikka: Trauma

Tarkoitukseni on antaa vertaistukea niille, jotka kärsivät samantyyppisestä traumasta kuin minä. Traumaterapiaa tähän ongelmaani en ole saanut kuin itseltäni ja luulen, että muutkin tästä kärsivät ovat ongelmansa kanssa yksin.

Jatka lukemista

Elämäni gfariseuksena

Kahden vuoden projektini Gospel for Asian Suomen työn toimistonhoitajana on päättymässä. Jouduin tähän työhön vähän vahingossa ja nyt on menossa toinen vahinko. Pääjohtaja moitti meitä suomalaisia heti ensimmäisessä kokouksessa väittämällä, että GFA:n Suomen työ oli ”väärin aloitettu”. Nyt kai tämä Suomen työ on myös ”väärin lopetettu”, kun julkaisin aiheesta seuraavan tiedotteen:

Jatka lukemista

Leipä vai hapate?

Kuinka te ette ymmärrä, etten minä puhunut teille leivistä? Varokaa fariseusten ja saddukeusten hapatetta. Matt.16:11. Törmäämme vastaavaan ilmiöön jatkuvasti. Yritämme puhua asioista, mutta kuulijat katsovat meidän puhuvan jostakin konkreettisesta ja näkyvästä, jopa todellisista lihaa ja verta olevista henkilöistä.

Jatka lukemista