Betlehemin lasten murha

Tähdet syntyvät tällaisessa kaasupilvessä. Jumalan teot ovat ihmeellisiä sekä makromaailmassa että mikromaailmassa. Kuinka ihmeellistä onkaan lapsen kehittyminen äidin kohdussa! Kuva: NASA

Tähdet syntyvät tällaisessa kaasupilvessä. Jumalan teot ovat ihmeellisiä sekä makromaailmassa että mikromaailmassa. Kuinka ihmeellistä onkaan lapsen kehittyminen äidin kohdussa! Kuva: NASA

Kuningas Herodes päätti Jeesuksen syntymän aikoihin surmauttaa kaikki 2-vuotiaat ja nuoremmat poikalapset Betlehemistä ja sen ympäristöstä, koska hän ei halunnut itselleen kilpailijaa, joka syöksisi hänet pois valtaistuimelta.

Kun Herodes huomasi, että tietäjät olivat pitäneet häntä pilkkanaan, hän raivostui. Hän antoi käskyn, että Betlehemissä ja sen lähistöllä oli surmattava kaikki kaksivuotiaat ja sitä nuoremmat pojat, sen ajan perusteella, jonka hän oli tietäjiltä saanut selville. Näin kävi toteen tämä profeetta Jeremian lausuma ennustus: – Ramasta kuuluu huuto, itku ja kova valitus. Raakel itkee lapsiaan eikä lohdutuksesta huoli, sillä heitä ei enää ole. Matt.2:16-18.

Ajankohtainen sana, mutta ei joulun tähden. Ajankohtainen koulusurman tähden, joka tapahtui Connecticut’issa, USA:ssa.

Kyseessä on vääränlaisen vallankäytön, turmeltuneen politiikan ja harhautuneen uskonnon, valheen ja moraalittomuuden hedelmä. Voidaan myös sanoa, että tämä ikivanha kultti, joka huipentuu pikkulasten surmaamiseen, on Molok-nimisen epäjumalan palvontaa, ja niin muodoin puhtaasti saatanasta.

Haluamme nähdä Betlehemin lasten surmassa vain julman diktaattorin mielenvikaisen teon. Uskottelemme, että länsimainen demokratia suojelisi meitä. Haluamme nähdä lasten joukkosurmissa milloin mitäkin ulkonaisia tekijöitä ja sitten vaadimme aselakien muuttamista tai muuta vastaavaa. Uskovinakin saatamme kiivailla oman suosikkioppimme puolesta, kuten eräs baptistiseurakunta: ”tämä on Jumalan viha, joka johtuu homoseksuaalisuudesta!”

Niin, on suunnilleen oikein puhua Jumalan vihasta ja tunnustaa niitä syntejä, mitä ajassamme tehdään. Mutta minun logiikkani mukaan Jumalan vihaa ei tässä tapauksessa tarvita lainkaan, sillä mehän olemme ihan oman demokraattisen päätöksenteon kautta laillistaneet lasten murhaamisen. On kysymys meidän omista valinnoistamme. Siksi presidentti Obaman lausunto, jonka mukaan hän lupaa ”tehdä kaikkensa, ettei vastaava toistuisi”, on äärimmäisen tekopyhä. Vain aborttilain kiristäminen olisi oikeansuuntainen teko ja vain kyseisen lain lähes täydellinen kumoaminen olisi ”kaikkensa tekemistä”.

On äärimmäisen tekopyhää tappaa syntymättömiä lapsia tai hyväksyä se ja sitten tuomita pikkulasten ampuminen. Minun näkemykseni mukaan niissä ei ole paljonkaan eroa. Abortti on vain sikäli vielä kauheampi teko, että se kohdistuu oman lapseen.

Tulisitte jo järkiinne, ihmiset. Koulusurmia ja muita hirmutekoja tapahtuu vastaisuudessa Suomessakin, ellei näitä summittaisia abortteja ja tätä syntymättömien lasten massamurhaamista lopeteta. Mikään tekopyhä taivastelu ei asioihin tuo muutosta. Mikään esirukous ei auta ja herätyskään ei pelasta, ellei se johda tämän laillistetun murhaamisen lopettamiseen.

Muuten: toinen Raamatun tuntema lasten joukkomurha tapahtui Egyptissä Mooseksen syntymän aikoihin. Sekään ei ollut mitään verrattuna tähän maailmanlaajuiseksi epidemiaksi äityneeseen aborttitehtailuun.