Palaa kohteeseen Muut kirjoittajat

Peggy Kannaday

PeggyKPeggy (Margaret) Kannaday on toiminut tri Yonggi Chon työtoverina ja asunut pitkään Koreassa. Nykyään hän asuu kotimaassaan USA:ssa, mutta on edelleen johtotehtävissä Kansainvälisen Seurakunnan Kasvun organisaatiossa.

Elämäkertatietoja
Peggy Kannaday on toiminut Church Growth International – nimisen julkaisun toimittajana vuodesta 1991. Hän on työskennellyt Etelä-Korean pääkaupungissa Soulissa 13 vuotta, missä hän on hoitanut Yoidon Täyden Evankeliumin Seurakunnan (Yoido Full Gospel Church) ja Kansainvälisen Kotisolutoiminnan (International Home Cell Fellowship) tiedotustoimintaa pitäen viikoittaisia tiedotustilaisuuksia. Peggy on osallistunut myös esirukouspalveluun ja toiminut yhdyshenkilönä ulkomaisten rukouspyyntöjen välittämisessä rukousvuorelle.

Ennen muuttoaan Etelä-Koreaan Peggy oli erityisopettajien koulutuksesta vastaava henkilö Floridassa USA:ssa. Peggyllä on kliinisen psykologian ja kasvatustieteen maisterin tutkinto Floridan valtion yliopistosta. Peggyn vävy, Jim, on vanhempi pastori Daytona Beach’issä (International Foursquare Church) ja hänen molemmat poikansa, John ja Marc, avustavat häntä. Tytär Becky, joka on koulutoimen sihteeri, työskentelee seurakunnassa sielunhoitajana.

Peggy asuu nykyään South Carolinan osavaltiossa, lähellä Charlotten kaupunkia paikkakunnalla, jonka nimi on Fort Mill, Regent Parkin alueella. Tarkemmat yhteystiedot: 707 Torrey Pines Lane, Fort Mill, SC 29715, 803 547-2164, cgiusahq (ät) yahoo (piste) com. Hänen nettiartikkeleitaan löytyy omasta blogista Happy707 tai osoitteesta ihcf.homestead.com.

Peggy Kannaday’n artikkeleita sarjassa Sana puhuttelee

Peggy Kannaday’n artikkeleita tässä sivustossa