Elämäni gfariseuksena

Nämä räjähtäneen tähden jäänteet NGC 7026 näyttävät avaruusperhoselta. Herra, sinun luomistekojasi minä ihailen, sinun työsi ovat suuren taiteilijan kädestä, ikuisen Mestarin maalauksia. Kuva NASA

Nämä räjähtäneen tähden jäänteet NGC 7026 näyttävät avaruusperhoselta. Herra, sinun luomistekojasi minä ihailen, sinun työsi ovat suuren taiteilijan kädestä, ikuisen Mestarin maalauksia. Kuva NASA

Kahden vuoden projektini Gospel for Asian Suomen työn toimistonhoitajana on päättymässä. Jouduin tähän työhön vähän vahingossa ja nyt on menossa toinen vahinko. Pääjohtaja moitti meitä suomalaisia heti ensimmäisessä kokouksessa väittämällä, että GFA:n Suomen työ oli ”väärin aloitettu”. Nyt kai tämä Suomen työ on myös ”väärin lopetettu”, kun julkaisin aiheesta seuraavan tiedotteen:

15. syyskuuta 2012

Suomen toimisto muuttaa syksyn aikana. Simo luovuttaa toimiston työt Juhanille ja Katille. Siirto tehdään vähitellen niin, että paperinen kirjeenvaihto siirtyy ensin. Tiedotussihteerin (ja osin webmasterin) hommat Simo lopettaa tällä ilmoituksella ja Juhani ja Kati alkavat koota uutta työryhmää näitä töitä varten. Rahaliikenteen seuranta jatkuu Simon osalta vielä vuoden loppuun. Magnus jatkaa GFA:n tukemista voimiensa mukaan, mutta keskittyy nyt kaikella tarmollaan uuden työnsä hoitamiseen (opetustoimi pääkaupunkiseudulla).

Työmme tukijoille tiedoksi: pankkiyhteystiedot eivät muutu. Voitte jatkaa työn rahallista tukemista, kuten ennenkin. Uudet lähettäjät ovat tervetulleita, mutta juuri nyt voi toimiston rutiineissa ilmetä viivettä. Toimiston muutto on suuri työ ja osittain järjestelmät uusitaan samalla kokonaan. Toivomme kärsivällisyyttä kaikilta.

Toimiston muutto on Gospel for Asian ylimmältä johdolta tullut aloite. Tampereen toimijat, Simo ja Magnus, eivät ole voineet asiaan vaikuttaa.

Pyydämme työn suomalaisia kannattajia antamaan täyden tukenne Juhanille ja Katille. Uudet yhteystiedot on päivitetty sivuillemme, mutta kirjeenvaihto sujuu vielä jonkin aikaa vanhoillakin tiedoilla.

Muistakaa tämä: joka niukasti kylvää, se niukasti niittää, ja joka runsaasti kylvää, se runsaasti niittää. Kukin antakoon sen mukaan kuin on mielessään päättänyt, ei vastahakoisesti eikä pakosta, sillä iloista antajaa Jumala rakastaa. Hänellä on teille annettavana runsaasti kaikkia lahjoja, niin että teillä on aina kaikki mitä tarvitsette ja voitte tehdä runsaasti kaikkea hyvää. Onhan kirjoitettu: – Hän jakelee, hän antaa köyhille, hänen hyvyytensä kestää ikuisesti. Hän, joka antaa kylväjälle siemenen ja suo ravinnoksi leivän, antaa teillekin siemenen ja moninkertaistaa sen, ja hän sallii teidän hyvyytenne sadon karttua. Te saatte kaikkinaista rikkautta ja voitte osoittaa runsaasti anteliaisuutta. Näin meidän työmme synnyttää kiitollisuutta Jumalaa kohtaan. Tämän palveluksen toimittaminen ei vain täytä pyhien tarpeita, vaan lisäksi se saa yhä useammat kiittämään Jumalaa. Kun te tällä työllänne annatte todistuksen uskostanne, lahjanne saajat ylistävät Jumalaa siitä, että te näin tunnustatte kuuliaisuutenne Kristuksen evankeliumille ja jaatte omastanne anteliaasti heille ja kaikille muillekin. Näin he myös rukoilevat teidän puolestanne ja ikävöivät teitä sen ylenpalttisen armon vuoksi, jota Jumala on osoittanut teille. Kiitos Jumalalle hänen sanomattoman suuresta lahjastaan! 2.Kor.9:6-15.

Tampereen toimiston puolesta toivotamme GFA:n Suomen työlle menestystä, kaikille työn ystäville hyvää syksyä ja Jumalan runsasta siunausta elämäänne!

Tampereen toimiston puolesta: Simo

Näin olen siis vähitellen siirtymässä pois GFA:n työstä ja etsimässä uutta tekemistä. Olen nähnyt tästä jaksosta elämässäni useita unia ja Jumala on puhunut monin tavoin. Minun kuvani kaikesta on jokseenkin täysin erilainen kuin muilla toimijoilla. Totuus on, että Jumala lähetti minut GFA:n työhön tekemään jotain ihan muuta kuin toimistotyötä. Sitäkin, mutta toimiston hoitaminen oli ns. peiterooli.

Lopulta vain Kristuksen todistajana oleminen on todellista. Muu on pintaa, näennäistä ja tuulen viemää.