Kiitos koko kansan puolesta

Kääpiögalaksi UGC 5497, joka näyttää siltä kuin olisi suolaa ripoteltu mustalle sametille. Herra, sinun kädestäsi ovat kaikki luodut olennot lähtöisin ja koko maailmankaikkeus ihmeineen. Kuva NASA

Kääpiögalaksi UGC 5497, joka näyttää siltä kuin olisi suolaa ripoteltu mustalle sametille. Herra, sinun kädestäsi ovat kaikki luodut olennot lähtöisin ja koko maailmankaikkeus ihmeineen. Kuva NASA

Kiitos, Herra, että meillä suomalaisilla on tämä korkea elintaso. Saamme asua nykyaikaisissa, uusissa asunnoissa, tämän hyvin toimivan infrastruktuurin keskellä, myös palveluiden keskellä.

Kiitos, että meillä on täällä hienot kaupat ja marketit, joista ei puutu mitään tarpeellista eikä tarpeetontakaan. Kiitos, että joukkoliikenne toimii.Kiitos hyvästä tieverkosta ja upeista autoista, joilla saamme kulkea paikasta toiseen.

Kiitos rautateistäkin. Voimme niin mukavasti matkustaa junalla. Kiitos laivoista, joilla pääsemme ylellisesti naapurimaihin. Kiitos lentokoneista, joilla pääsemme minne tahansa maailmassa.

Anna meille armoa, että voimme säilyttää tämän elintason eikä mikään taloudellinen ahdinko nouse meille ongelmaksi. Ehkäise luonnonmullistuksia ja -katastrofeja. Siunaa pellon ja metsän sato, että se on runsas. Siunaa elinkeinoelämäämme, että se toimii, ja ihmiset saavat työtä.

Anna työrauha työpaikoille ja koulurauha kouluihin. Kiitos jokaisesta hyvästä päivästä, jonka annat. Siunaa meidän arkemme kotona. Anna lapsillemme turvallinen ja onnellinen lapsuus.

Anna rauhan säilyä maassamme ja täällä Euroopassa.

Anna herätys maallemme ja maanosaamme. Kristus Jeesus, ilmesty tänäkin aikana ihmisille, että he löytäisivät sinusta elämänsä turvan ja tarkoituksen.Anna meille armoa omaksua kristillinen usko ja elämäntapa. Suo meidän jokaisen elää seurakuntasi yhteydessä.

Kiitos jokaisesta lupauksestasi, jonka olet lahjoittanut meille sanassasi.

Minä olin avuton ja huusin apua. Herra kuuli minua ja pelasti minut kaikesta hädästä. Herran enkeli on asettunut vartioon. Hän suojaa niitä, jotka palvelevat Herraa, ja pelastaa heidät. Katsokaa, nähkää omin silmin! Maistakaa, katsokaa Herran hyvyyttä! Onnellinen se, joka turvaa häneen. Pelätkää Herraa, te hänen pyhänsä! Mitään ei puutu niiltä, jotka häntä pelkäävät. Ps.34:7-10.