Turvaudu minuun

sumuajoellaOn ihmisiä, jotka kaivelevat menneitä. Jokin on jäänyt askarruttamaan heitä ja sitten he yrittävät löytää sorkkaraudan, jolla saisivat tiedon esiin. Vanhojen kaivelussa he tekevät yleensä neljä virhettä: 1) kaivavat ennen toisen uskoontuloa tapahtuneita asioita, vaikka armon meressä ei saisi kalastella 2) he yrittävät saada selville jotakin, joka kuuluu yksityisyyteen (esimerkiksi rakkausasiat eivät kuulu ulkopuolisille) 3) he käyttävät asioita nuuskiessaan henkistä tai hengellistä väkivaltaa 4) he unohtavat terveen järjen käytön ja tosiasiat vain ”nujertaakseen sinun ylpeytesi”.

Jos olet joutunut tällaisen uhriksi ja sinun yksityisyyteesi tunkeudutaan vihamielisesti, voit tehdä kaksi asiaa: 1) antaa asian Herran tietoon ja rukoilla, että Kristus puolustaa sinua 2) vetäytyä pois ihmisistä, jotka toistuvasti loukkaavat sinua.

Jumala suojelee sinua pahoilta ihmisiltä ja jokainen, joka ryhtyy sielunvihollisen yllyttämiin hankkeisiin sinua vastaan, joutuu ennen pitkää tilille teoistaan. Niinpä Herran henki vakuuttaa sinulle tänään: Ole turvallisella mielellä, lapseni, sillä minä olen sinulle kilpi ja suojamuuri, kallio, jonka turviin kätken sinut. Pahojen hankkeet eivät menesty. Kukaan, joka Herraan turvaa, ei joudu häpeään.

eSiru