Riippuvuuden julistus

PDFicon20Wolfgang Simson: Declaration of Dependence

Kun nämä kaksi galaksia törmäävät, samalla syntyy miljardeja uusia tähtiä ja tähtijoukkoja. Kuva. ESA Hubble.

Kun nämä kaksi galaksia törmäävät, samalla syntyy miljardeja uusia tähtiä ja tähtijoukkoja. Kuva. ESA Hubble.

The Starfish Manifesto: ote sivulta 451.

Ainoa tie eteenpäin on se, että me kaikki hyväksymme apostolis-profeetallisen reformaation, kun rakennamme ”kaupunkia” yhdessä, ja luovumme kaikista idioottimaisista asenteistamme.Luovumme siitäkin elämäntavasta, että keskellä yksityistä uskoamme vain iloisesti taputamme käsiämme ja kieltäydymme näkemästä koko kaupunkia, alueellisen seurakunnan olemassaoloa ja perustavaa laatua olevia Jumalan valtakunnan periaatteita, haluten vain pönkittää omaa yksilökeskeistä elämäämme ja toteuttaa yksilöllisen uskomisen vapauttamme, jota jotkin perustuslait saattavat taatakin, mutta ei Raamattu. Yhdysvallat on perustettu itsenäisyysjulistuksen varaan, jonka monet ei-kristityt samoin kuin kristitytkin ymmärtävät niin, että heillä on Jumalan antama oikeus elää yksilöinä niin kuin huvittaa. Tämä tulisi korvata riippuvuuden julistuksella, jossa julistaisimme olevamme täysin riippuvaisia Jumalasta ja toisistamme, tai me hukumme anarkiaan huutaessamme yksilönvapauden puolesta ja hokiessamme hallelujaa huulillamme. Muistatko John F. Kennedyn? Hän sanoi 1961: ”Älä kysy, mitä maasi voi tehdä puolestasi; kysy mieluummin mitä sinä voisit tehdä maasi puolesta!” Hän oli oikeassa sanoessaan noin, sekä poliittisesti että hengellisesti. Joten tappakaamme Jeesuksen nimessä se pyhä lehmä, jota epäpyhä yksilökeskeisyys edustaa, puhdistakaamme kaikki merkitkin tästä elämässämme ja liikkeissämme. Pyytäkäämme Jumalalta ja toisiltamme anteeksi, että olemme olleet niin kauhean penseitä, älkäämme enää olko pölvästejä, vaan kokoontukaamme yhteen omilla alueillamme, kaupungeissamme ja maakunnissamme niiden kanssa, jotka ovat kutsuttuja, päteviä ja halukkaita tekemään rakentavaa työtä yhdessä ja kääntämään maailman ylösalaisin. Entä kuka olisi se henkilö, joka sinun alueellasi voisi johtaa tämän kaltaista parannuksentekoa, sovinnon etsimistä ja uuden rakentamisen hanketta? Ehdotan, että kaikkein hengellisimmät ja kypsimmät henkilöt, joita on käytettävissä, tekisivät tämän. Ja sinähän tiedät, että tässä tarkoitetaan sinua…