Jumala on hyvä

virvoitustaSinun ei tule syyttää Jumalaa vaikeuksistasi. Paholainen niitä järjestää. Oma liha voi olla mukana luomassa ongelmia. Jeesus Kristus kuoli sinun puolestasi. Se merkitsee, että Jumala ei ole ainoastaan hyvä ja oikeudenmukainen, hän on uhrautunut sinun puolestasi, jotta sinulla olisi rauha ja voisit elää hyvän ja rikkaan elämän. Hän antaa sinulle lahjaksi jotakin, jota et ole voinut ansaita. Sinä olisit ansainnut jalkapuun, minä olisin ansainnut teloituksen, mutta hän otti molempien meidän syntivelat päällensä. Nyt ei sinua pidetä jalkapuussa eikä minua viedä teloitettavaksi. Hän on enemmän kuin hyvä, hän on Vapahtaja. Nyt voimme kumpikin turvata häneen ja luottaa häneen. Hän ei petä, hän ei ole välinpitämätön, hän ei hylkää. Hän haluaa ottaa sinut morsiamekseen. Haluatko vastata ”tahdon”. Mitään viisaampaa et voi vastata. Minä vastasin ”tahdon” jo yli 35 vuotta sitten – enkä ole katunut.

eSiru