Pyydämme herätystä itänaapuriin

rukousKiitos rakas taivaan Isä, että saamme kääntyä sinun puoleesi kaikissa asioissa ja sinä kuulet rukouksia. Me pyydämme, ole armollinen venäläisiä kohtaan ja anna herätystä itärajan taakse. Anna tulesi levitä Karjalassa ja Aunuksessa, anna herätyksen tuulien puhaltaa sydän-Venäjällä ja Siperiassa. Herra, me näemme vihollisen vastustuksen ja tiedämme, että sinä voit murtaa sen. Suojele kaikkia evankelisia kristittyjä Venäjällä ja varjele heitä vainoilta. He ovat siellä monien ryhmittymien puristuksessa ja saavat kokea ankaraa vastustusta. Mutta sinä, joka olet voimallinen, ilmesty kansasi avuksi. Siunaa myös kaikkia inkeriläisiä ja venäläisiä Suomessa ja anna apusi heidän keskellään tehtävälle hengelliselle työlle. Kiitos, että kuulet rukouksiamme ja vastaat, kun me pyydämme näitä Jeesuksen nimessä!

eSiru