Pienelle urhealle naiselle

virvoitustaSinä olet se ”pieni, urhea nainen”, sillä sinä olet kantanut vanhemman vastuun lapsestasi. Sinä et antanut abortoida lastasi, kun hän oli vielä idulla. Lapsesi isä ei halunnut häntä tähän maailmaan, mutta sinä et voinut antaa omaa lastasi kuolemalle. Niinpä olet hoitanut äidin osasi ja vanhemmuuden yksin. Olet yksinhuoltaja ja kärsit yksinäisyydestä, hylkäämisestä, rahanpuutteesta, väsymyksestä ja monesta muusta. Mutta saat iloa pienokaisestasi etkä hetkeäkään kadu hänen synnyttämistään. Saat iloa ja voimaa siitä, että tiedät tehneesi lapsen suhteen oikein. Haluat olla äiti, omalle lapsellesi haluat olla maailman paras äiti. Sitä sinä oletkin.

Herra siunatkoon sinua ja lastasi ja verjelkoon sinua ja pienokaistasi. Herra kirkastakoon kasvonsa sinulle ja vauvallesi ja olkoon teille armollinen. Herra kääntäköön kasvonsa sinun ja lapsukaisesi puoleen ja antakoon teille molemmille vankkumattoman rauhan – Jeesuksen nimeen!

eSiru