Löydä kutsumuksesi

TahtitaivasJumala ei ole vain luonut sinua, vaan hän on suunnitellut sinun tulevaisuutesi. Hän haluaa, että sinä tulet tietoiseksi omasta kutsumuksestasi ja alat vaalia sitä. Aluksi sinun kutsumuksesi on vain pienen pieni siemen. Sinun elämäsi suunta näyttää ehkä omissa silmissäsi epävarman häälyvältä etkä uskalla luottaa varmasti siihen, mitä sydämesi kuiskaa. Mutta voit vaalia Jumalan siemeniä rakastamalla Jeesusta, lukemalla sanaa, etsimällä johdatusta rukoillen. Vähitellen asiat tarkentuvat, sinun kiinnostuksesi alkaa ajan myötä kohdistua yhä enemmän niihin asioihin, joihin Henki sinua ohjaa. Sinun persoonallisuutesi alkaa kasvaa oikeaan suuntaan, kun vietät aikaa Herran kanssa ja uskovien yhteydessä. Kun alat palvella niissä asioissa, joissa kaikkien on määrä palvella, esimerkiksi rahan antamisessa Jumalan valtakunnan työhön, silloin Jumalan henki alkaa yhä enemmän työstää sinun omaa kutsumustasi, sitä joka on juuri sinulle erityisen ainutlaatuinen ja räätälöidä niitä housuja, joihin kukaan muu ei voi hypätä. Kun kasvat uskossa, saat juuri sellaiset saappaat kuin sinulle on tarkoitus luoda – ne eivät sovi kenenkään muun jalkaan. Ymmärräthän, että kysymys on pitkästä kehityksestä ja Jumalan ihmiseksi kasvamisesta. Koko elämän mittaisesta koulusta, jossa jokin hengellinen työ tai armoitus (jonka merkitys näyttää meistä helposti liioitellulta) on vain pieni osa kokonaisuudesta. Lopulta huomaat, että et sinä tee asioita ja saa aikaan ulkonaisia tuloksia, vaan kutsumus on pikemminkin sitä, että Jumala tekee työtä sinussa sisäisesti. Ja koko kehistyskaari tähtää lopulta tuonpuoleiseen. Vasta taivaassa näemme lopputuloksen. Eikö tämä olekin ihmeellistä ja kiehtovaa?

eSiru