Lastensuojelun puolesta

rukousRakas taivaan Isä, me kiitämme lapsista ja pyydämme heille turvallista lapsuutta ja tasapainoista aikuistumista. Pyydämme erityistä apuasi ja huolenpitoasi rauhattomien perheiden lapsille. Auta niitä lapsia, joiden perheissä on riitaa, alkoholin käyttöä tai mielenterveysongelmia. Anna viisautta ja apua lastensuojelun työntekijöille, että he osaavat puuttua perheiden ongelmiin oikealla tavalla ja ajoissa. Anna huostaanottoihin neuvoa ja johdatusta, että ne tapahtuvat lapsen parhaaksi. Siunaa kaikkia sijaisvanhempia, jotka urheasti ottavat hoiviinsa toisten lapsia, jotta nämä saisivat riittävää hoivaa ja tukea, turvallisuutta, tasapainoa ja rauhaa elämäänsä. Kiitämme jokaisesta, joka kykenee hyvään vanhemmuuteen ja olemaan korvaamattomana sijaisisänä tai -äitinä kasvavalle lapselle. Kiitos, Herra, kaikesta hyvästä, mitä annat lapsille ja nuorille heidän tervettä kehitystään varten – sinulta saamme tulevaisuuden ja toivon. Kiitos, että kuulet rukouksiamme, kun me pyydämme siunaustasi – Jeesuksen nimessä!

eSiru