Siunauksen sateet tulevat elämääsi

virvoitustaOlemme tottuneet seuraamaan säätiedotuksia ja tiedämme varsin tarkkaan, sataako huomenna vai ei. Niinkuin meteorologi kertoo tulevasta säästä, minä kerron sinulle tulevasta siunauksen ajasta. Sinä saat kokea Jumalan siunauksen ajan, sillä sinä olet ollut uskollinen. Sinä olet kestänyt koetuksissa. Sinä olet elänyt antaen. Sinä olet palvellut ja ollut vähässä uskollinen. Sinä olet rukoillut ja elänyt opetuslapseudessa. Sinä olet ollut minun äänelleni kuuliainen. Sinä olet odottanut kärsivällisesti. Nyt on se aika, nyt on siunauksen aika, nyt on uuden kasvun aika. Katso, sateet tulevat ja virvoittavat sinun elämäsi siemenet, ne alkavat kasvaa ja laiho on sankkaa, kukkiminen runsasta, kasvu nopeaa. Sinä saat iloita kaikesta, mitä minä teen. Katso, se on juuri nyt ovella. Minä lupaan: Minä annan sateet ajallaan, ja ne ovat siunauksen sateet (Hes.34:26).

eSiru