Parempi huominen

Sinä olet puutarhan lähde, elävän veden kaivo, johon virtaavat Libanonin vuorten vedet!

Katso, tyttäreni, minä olen kuullut sinun rukouksesi. Minä tiedän sinun kipusi ja valituksesi. Nyt minä teen työtä, jotta sinun tulevaisuutesi voisi olla siunattu ja onnellinen. Katso, minä otan sinun päältäsi pois surun viitan ja annan sinulle ylistyksen vaipan. Minä käännän pahan hyväksi ja hyvitän sinulle sinun kärsimäsi vääryyden.

Katso, minun lähteeni pulppuavat iloa ja sinä saat kumartua juomaan niistä kirkasta vettä. Sinä saat hengessä nauraa ja iloita, kun minä täytän sinun suusi riemulla ja sydämesi ilolla.

Katso, et sinä jää minulta pimentoon. Minä olen varannut sinulle uusia vaatteita ja kalliita koruja – sinä saat kaunistautua niillä kuin morsian. Ja sinun sydämesi avartuu ja sinä saat hengittää syvään taivaallista happea.

Minä vien sinua eteenpäin – jätä kaikki murheesi minulle. Katso, minä olen käden mitan päässä sinusta joka hetki – et sinä ole yksin. Minä ohjaan sinua, johdatan ja autan.

Näin minä teen, koska sinä olet minun rakas tyttäreni ja minä olen ylpeä kätteni luomuksesta. Sinä saat kutsua minua Isäksi ja olla ylpeä siitä, että olet minun näköiseni.

Laul.l.4:15.