Jumalan mielisuosio

Dennis Cramer: Have you experienced the God advantage?

Tässä on lähikuva ns. Stefanuksen kvintetistä, jossa viisi galaksia kolaroivat. Kohde näkyy harrastelijalaitteillakin hyvin. Kuva: ESA Hubble.

Tässä on lähikuva ns. Stefanuksen kvintetistä, jossa viisi galaksia kolaroivat. Kohde näkyy harrastelijalaitteillakin hyvin. Kuva: ESA Hubble.

Henkilökohtainen profetia = Jumalan mielisuosio

Samoin kuin rukous on keino puhua Jumalalle, profetia antaa Jumalalle mahdollisuuden puhua takaisin. Jumala on antanut tämän ”tosiaikaisen” yliluonnollisen lahjan seurakunnalleen, jotta hän voi avata meille sydämensä. Profeetallinen sana ilmoittaa sinulle, että Jumala pitää sinusta ja rakastaa sinua. Se tuo esiin, että hänellä on aitoja tunteita sinua kohtaan. Profeetallinen sana ilmaisee, että Jumala on sinun puolellasi, ei sinua vastaan, ja että hän ei aio olla sinulle ikuisesti vihainen.

Mutta ennen kaikkea Jumala käyttää profetiaa antaakseen sinulle kirivoiton, ylivertaisen aseman, jonkin etuisuuden, pääsyn niskan päälle ja pääsyn hänen mielisuosioonsa. Lyhyesti sanoen Jumala antaa sinulle profetian kautta tasoitusta taisteluun – Jumalallisen etulyöntiaseman.

Seitsemän profetiaan liittyvää voimallista näkökohtaa:

Joskus ei tarvita muuta kuin yksi profetian sana Jumalalta ja taistelu kääntyy voitolliseksi, sillä aito profeetallinen ilmoitus kätkee sisäänsä paljon voimaa ja arvovaltaa. Se on sinun asearsenaalisi yksi valttikorteista. Seuraavassa on lueteltuna seitsemän voimallista näkökohtaa, jotka perustuvat 2. Kuninkaiden kirjan lukuun 6. Lue huolellisesti jakeet 8-18. Ehkä sinun kannattaisi jopa ottaa kopio näistä kohdista ja pitää raamattusi välissä…

1. Sotatilan aikana voi yksikin profetian sana Jumalalta antaa sinulle etulyöntiaseman. Se voi antaa sinulle voimaa käydä vihollisen kimppuun. Se voi palvella sinua varoituksena tai saada sinut olemaan varuillasi samoin kuin se sai Israelin kuninkaan olemaan varuillaan: Kun Syyrian kuningas sitten oli sodassa Israelia vastaan, hän neuvotteli miestensä kanssa ja päätti, minne hyökkäys oli suunnattava. Jumalan mies lähetti silloin Israelin kuninkaalle viestin ja varoitti häntä kulkemasta sen paikan kautta, jonne syyrialaiset olivat tulossa. Israelin kuningas lähetti miehiään paikkaan, josta Jumalan mies oli häntä varoittanut, ja sitä pidettiin silmällä. Tämä ei jäänyt yhteen eikä kahteen kertaan. 2.Kun.6:8-10. Tämäkin tapaus osoittaa, kuinka profetia voi antaa sinulle selkeän etulyöntiaseman sinun elämässäsi ja palvelutyössäsi. Se, jolla tällainen etulyöntiasema on, voittaa aina! Ja nyt on sinun aikasi olla voitollinen!

2. Yksikin profetian sana Jumalalta auttaa sinua ymmärtämään hänen suunnitelmansa sinun elämääsi varten. Jumalan mies lähetti silloin Israelin kuninkaalle viestin ja varoitti häntä kulkemasta sen paikan kautta, jonne syyrialaiset olivat tulossa. 2.Kun.6:9. Profetia siis antaa henkilökohtaisen suunnitelman, miten tulee toimia luonnollisessa elämässä ja hengellisessäkin elämässä. Se luo strategian, joka on huolellisesti mietitty toimintasuunnitelma. Tänä päivänä sitä tarvitset tätä huolellisesti mietittyä toimintasuunnitelmaa. Profetian sanoma tuo sen sinulle!

3. Yksikin profetian sana Jumalalta saa sinut katsomaan luonnollisen maailman ohi yliluonnolliseen todellisuuteen! ”Älä pelkää”, Elisa vastasi, ”meillä on puolellamme enemmän väkeä kuin heillä.” 2.Kun.6:16. Profetia antaa sinulle näkökykyä ja ymmärrystä yli luonnollisten kykyjesi ja usein olosuhteiden vastaisesti. Se mahdollistaa, että voit ajatella yliluonnollisesti ja samalla tavalla kuin Jumala.

4. Yksikin profetian sana Jumalalta voi osoittaa, millainen on Jumalan näkökulma sinun tilanteeseesi. Äskeistä jaetta 16 ajatellen pitää muistaa, että hänen yliluonnollinen näkökulmansa voi olla täysin vastakkainen luonnolliselle näkökulmalle. Mutta profetia aina paljastaa Jumalan mielipiteen asioista – sen mielipiteen, jota sinä tarvitset, kun taistelu riehuu ympärilläsi. Muista, että on olemassa faktoja, mutta niitäkin tärkeämpi on totuus. Jumalan kanssa edetessä yliluonnollinen totuus päihittää luonnolliset tosiasiat. Profetia paljastaa yliluonnollisen todellisuuden ja on aina luonnollisen todellisuuden yläpuolella.

5. Yksikin profetian sana Jumalalta auttaa sinua näkemään, kuinka Jumala kääntää tilanteen sinun eduksesi. Jakeessa 16 sanottiin meillä on puolellamme enemmän väkeä – profetia voi näin tuoda tavoitteen sinun ulottuvillesi ja antaa sinulle lopullisen voiton riippumatta siitä, miten mahdoton tilanne on luonnollisin silmin nähtynä.

6. Yksikin profetian sana Jumalalta voi ratkaisevasti vahvistaa sinun uskoasi. Hän rukoili Herraa ja sanoi: ”Herra, avaa hänen silmänsä, jotta hän näkisi.” Herra avasi palvelijan silmät, ja hän näki, että vuori Elisan ympärillä oli tulisia hevosia ja vaunuja täynnään. 2.Kun.6:17. Profetia antaa sinulle näkemystä siitä, miten asiat ovat hengellisessä maailmassa. Alat nähdä samaa mitä Jumala näkee, mikä on avainasia, jos mielii elää uskon varassa. Loppujen lopuksi usko on kuitenkin voiton avain.

7. Yksikin profetian sana Jumalalta voi kytkeä sinun elämäsi Jumalan ehtymättömiin voimavaroihin. Äskeisessä jakeessa 17 hevoset ja vaunut edustivat Jumalan voimaa ja läsnäoloa siinä tilanteessa. Profetia vapauttaa nämä Jumalan voimavarat työskentelemään sinun hyväksesi.

Niinpä: mene minne sinun pitää mennä, käytä siihen niin paljon aikaa kuin täytyy ja tee kaikki voitavasi saadaksesi kuulla aitoa profetian sanaa Jumalan sydämeltä. Jälkeenpäin olet iloinen, että näit vaivaa! Yksikin profetian sana Jumalan suusta voi muuttaa elämäsi pysyvästi! Nyt on sinun vuorosi olla voittajien joukossa. Nyt on sinun vuorosi saada Jumalan mielisuosiota osaksesi.

Toivottavasti tästä oli apua.

Dennis Cramer

Julkaistu luvalla. Dennis Cramer toimii pastorina Yhdysvalloissa, Pennsylvaniassa. Hänen nettisivujensa osoite on http://www.denniscramer.net/

Tämä artikkeli on aiemmin julkaistu suomeksi täällä.