Kanta-asiakasetuja

perhosiaNykyään kuluttajille tarjotaan erilaisia kanta-asiakaskortteja, joiden käyttäjät saavat bonuksia tai alennuksia. Minullakin on kahden kaupparyhmittymän kortit ja lisäksi huoltoasemaketjun kortti. Onpa laivayhtiönkin kortti, vaikka en koskaan käy risteilyillä – hm…

Joko sinä olet Jeesus-kortin haltija? Jeesus-kerhon jäsenet saavat kanta-asiakasedun, jonka rinnalla muiden tarjoamat edut kalpenevat. Jeesus antaa sinulle ”kanta-asiakasetuna” ylösnousemuselämän! Vau! Onko kellään mitään näin houkuttelevaa tarjousta? Minusta ei.

Hänen tarjoamansa etu on enemmän kuin lomaosake, se sisältää ikuisen asunnon kultakaupungissa, missä vallitsee rauha ja sopu ja ehtymätön onni. Sinun ei edes tarvitse ostaa mitään, saat edun ilmaiseksi. Tosin maksaahan se jotakin: sinun tulee olla uskollinen Jeesukselle. Sinun tulee tunnustaa uskoasi julkisesti sielläkin, missä vastustus on kovaa ja pilkkasanat lentelevät. Sinun tulee seurata Jeesusta silloinkin, kun se tietää vainoa ja kärsimystä. Mutta se on sen arvoista.

Liity siis kerhoon mitä pikimmin, jos et vielä ole jäsen.

eSiru