Odotatko suuria?

kumpupilviaJumalalle, joka meissä vaikuttavalla voimallaan kykenee tekemään monin verroin enemmän kuin osaamme pyytää tai edes ajatella, olkoon ylistys seurakunnassa ja Kristuksessa Jeesuksessa kautta kaikkien sukupolvien, aina ja ikuisesti. Aamen. Ef.3:20-21.

Usein saamme pieniä rukousvastauksia, koska pyydämme vähän. Meiltä puuttuu uskallusta pyytää suuria asioita. Joskus Jumala vie meidät mahdottomiin tilanteisiin, jotta olisimme pakotetut pyytämään ihmeitä. Mutta tavallisesti elämämme rullaa arkisissa uomissaan ja pyyntömme koskevat käytännön pieniä asioita. On varmaa, että Jumala haluaa auttaa meitä arjessa. Hän tekee jatkuvasti elämässämme asioita, joista ei synny numeroa eikä otsikoita uutisiin. Arjen turvallinen sujuminen on meille tärkeä asia, mutta Jumala ei varmaankaan halua jäädä arjen apulaiseksi meidän elämäämme.

Jumalan erikoisalaa ovat suuret hankkeet, mittavat muutokset, maineteot, ihmeet ja mahdottomuudet. Oletko pyytänyt häneltä viime aikoina mitään suurta? Jos et, voisitko harkita pyytää häneltä jotakin merkittävää ja mullistavaa? Mikä sellainen asia olisi sinun elämässäsi? Kerro hänelle unelmasi.

”Kaikki on mahdollista sille, joka uskoo.” Mark.9.23.

eSiru