Unelmasi toteutuu

KasikadessaYstävä, olet tervetullut sivuilleni lukemaan tätäkin artikkelia. Et ehkä tiedäkään, kuinka moni boikotoi näitä sivuja. Heidän motiivejaan en tiedä, mutta olisin halunnut siunata heitäkin. Kaikki eivät vaan halua siunauksia. Jos sinä haluat, niin saat minulta niitä siunauksia, jotka eivät ole kelvanneet muille. Miltä se kuulostaa? Ylijäämäsiunaukset?

Sovitaanko, että sinun tulevaisuutesi hedelmöitetään nyt niin, että sinun kauan kaihottu unelmasi toteutuu? En edes arvaile, mikä unelmasi on. Jääköön se sinun ja Jumalan väliseksi salaisuudeksi. Haluan vain siunata sinua ja sanoa: ”Sinä rakas Kristuksen oma, sinä saat sen, mitä olet kaivannut ja odottanut. Jeesus Kristus lahjoittaa sinulle sen, mitä olet pyytänyt. Hän on laittanut paketin postiin tänään ja sinä saat täydessä uskon varmuudessa odottaa sitä. Älä hellitä, älä epäile, älä luovuta, vaan usko. Eräänä päivänä se on sinun. Kiitä häntä, Jeesusta Kristusta ja taivaan Isää, jolta kaikki hyvät lahjat tulevat. Ylistä hänen hyvyyttään ja mene iloisin mielin eteenpäin – Jeesuksen nimessä!”

Tämä on se siunaus, jonka sinä saat, koska joku muu piti sen halpana.

eSiru