Pysy paikallasi

virvoitustaEi silmä voi sanoa kädelle: ”Minä en tarvitse sinua” (1.Kor.12:21). Ihmiset yrittävät sanoa sinulle, että olet tarpeeton, olet ylimääräinen, olet heidän tiellään. He käskevät sinua tylysti siirtymään sivuun ja ylimielisesti työntävät sinut tieltään. Heidän mielestään olet väärässä, olet tyhmä, et ymmärrä mitään. Pois, pois.

Mutta minä sanon: sinä olet juuri siinä paikassa, johon minä olen sinut laittanut. Sinä olet tekemässä juuri sitä, mitä sinun pitääkin tehdä. Sinä olet koko porukan keskipiste, tärkein henkilö. Sinä olet heistä kaikkein käyttökelpoisin ja minulle arvokkain. Ole siis rohkea.

Jokaisella on oma tehtävänsä. Heillä on eri tehtävä kuin sinulla, mutta he eivät voi korvata sinua. Kukaan ei voi korvata sinua – olet ainutlaatuinen. Minä tarvitsen sinua juuri siinä, missä olet. Ole siis vahva ja pysy paikallasi.

Autuas se, joka koettelemuksessa kestää. Sen kestettyään hän on saava voitonseppeleeksi elämän. Jumala on sen luvannut niille, jotka häntä rakastavat. Jaak.1:12.

eSiru