Toivon rohkeutta ahdingon keskellä

Minä lähetän enkelin kulkemaan sinun edelläsi, suojelemaan sinua matkalla ja viemään sinut siihen paikkaan, jonka olen sinulle varannut.

He sanoivat: ”Jumalan valtakuntaan meidän on mentävä monen ahdingon kautta.”

Elämässä voi tulla eteen monenlaista. Haluan laskea siunaavan käteni Sinun päällesi, sisareni tai veljeni, joka olet ahdingossa tänään – Jeesuksen nimessä.

Saatat kärsiä puolison uskottomuudesta ja miettiä kodin särkymistä ja lastesi tulevaisuutta. Saatat olla perin juurin kyllästynyt puolisosi alkoholin käyttöön ja hakea avioeroa. Ehkä läheisesi on hoidettavana sairaalassa ja sinulla on huoli hänestä. Kenties joku läheisesi sairastaa vakavasti mielenterveyttään etkä voi edes ystäville kertoa, kuinka kuormitettu olet. Ehkä itse olet sairaana, kipujen ja ongelmien keskellä, huolissasi. Tai onko sinun taloudellinen tilanteesi ollut pitkään toivoton?

Näissä monissa elämän ahdingoissa huokaamme Jumalan puoleen ja kyselemme, miksi tämä näin on, vaikka olen palvellut Herraa. Olen vuosikausia rukoillut muutosta asioihin, mutta ne menevät vain huonompaan suuntaan. Toivottomuus on vallannut mielen.

Jeesus lupasi olla meidän kanssamme joka päivä. Hän pitää lupauksensa. Nyt on se päivä, kun hän kantaa sinua. Hän ei ota tuskaa ja ahdistusta välttämättä pois. Hän ei aina anna helppoa ratkaisua. Hän on kuitenkin mukana ja kärsii kanssasi. Hän jakaa sinun pahan olosi. Sinä saat voimia kantaa kuormaasi ja saat rauhan ja luottamuksen sisimpääsi.

Minä haluan Jumalan palvelijana siunata sinua. Lasken hengessä käteni sinun päällesi ja sanon:

Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua.
Herra kirkastakoon sinulle kasvonsa ja olkoon sinulle armollinen.
Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan.
Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.

Herra antakoon sinulle toivon rohkeutta mennä eteenpäin kohti huomista rukouksen hengessä.

2.Moos.23:20, Ap.t.14:22, (4.Moos.6:24-26).