Uuteen elämänvaiheeseen

uoma2Näettekö: minkä olen ilmoittanut, se on tapahtunut, ja nyt minä ilmoitan uutta. Ennen kuin se taimelle ehtii, minä kerron sen teille. Jes.42:9.

Tämä koskee niitä, jotka tarkkaavat Herran tekoja ja antavat kiitoksensa nousta vilpittömästä sydämestä ja uskosta:

Sinun elämääsi siunataan. Herra nostaa sinut uuteen voimaan. Hän antaa tuoretta voitelua, toteuttaa jo vuosia sitten antamansa näyn. Hän tulee ja vaikuttaa, hän lähettää sinun elämääsi uusia ihmisiä. Hän avaa uusia ovia. Hän tasoittaa sinun tiesi. Sinä saat mennä harppauksin eteenpäin. Herra antaa sinulle uuden voiman ja hän uudistaa sinun armoituksesi. Sinä tulet yhä syvemmin tietoiseksi omasta kutsumuksestasi ja Herra laajentaa sinun työaluettasi. Hän varustaa sinut työhön ja sinä saat armolahjan, jota sinulla ei ole aiemmin ollut. Sinun hengellinen vaikutuspiirisi kasvaa ja sinä saat tehdä pitkiä matkoja Kristuksen lähettiläänä. Pyhä Henki lupaa sinulle:

Minä annan sanani sinun suuhusi. Jer.1:9. Niin kuin sade ja lumi tulevat taivaasta eivätkä sinne palaa vaan kastelevat maan, joka hedelmöityy ja versoo ja antaa kylväjälle siemenen ja nälkäiselle leivän, niin käy myös sanan, joka minun suustani lähtee: se ei tyhjänä palaa vaan täyttää tehtävän, jonka minä sille annan, ja saa menestymään kaiken, mitä varten sen lähetän. Jes.55:10-11.

Sinä olet joutunut ahdinkoon, mutta Herra päästää sinut siitä. Sinun ahdinkosi on Jumalan työkalu, jolla sinua irrotetaan entisestä. Herra haluaa sinun olevan vapaa lähtemään liikkeelle. Hän on loitontanut sinua ystävistäsi ja entisestä elinpiiristäsi. Sinä koet yksinäisyyttä, mutta se on välttämätön välivaihe, jotta Herran suunnitelma voisi toteutua. Älä pelkää, sinä tulet kokemaan suuria muutoksia, mutta Pyhä Henki kulkee joka hetki sinun kanssasi ja opastaa sinua. Sinä saat uusia ystäviä, uuden elinpiirin. Sinun olosuhteesi muuttuvat perin pohjin. Kaiken takana on Jumalan hyvä suunnitelma. Ole siis rohkea ja mene – Herra lähettää sinut. Nosta siipesi – Jumalan henki kantaa sinua ilmojen halki. Sinä saat täyttää ne teot, jotka Herra on sinulle edeltä valmistanut. Sinun palkkasi on suuri, ei se jää maksamatta. Sinä saat korjata satoa tässä ajassa ja kerran tuoda lyhteesi taivaan aittoihin.

Älä pelkää, sinä Jumalalle rakas! Kaikki on hyvin. Vahvistu, ole vahva! Dan.10:19.

eSiru