Nouse jaloillesi

enkelinsiipi2Katso, minä olen sinut luonut, et sinä ole viallinen. Minä olen Herra, sinun Jumalasi, ja minä tiedän sinun murheesi, sinun tuskasi, sinun väsymyksesi, sinun kyllästymisesi elämään. Mutta minä olen voimallinen nostamaan sinut ylös kuopastasi. Minä voin nostaa sinut jaloillesi. Minä vien sinut juomaan ja sinä saat virvoittua. Sinun elämänhalusi palaa. Sinä saat nähdä, että elämä on sittenkin suuri lahja. Minä annan sinulle läheisiä ihmisiä, jotka rakastavat sinua.

Älä pelkää, en minä ole unohtanut sinua. Minä en ole hylännyt sinua enkä tulevaisuudessakaan sinua hylkää. Sinun pitää nostaa katseesi ylemmäksi ja nähdä minun tekoni sinun puolestasi. Minä annoin Poikani Jeesuksen ristille, jotta sinä saisit elämän ja rauhan. Älä siis ole murheissasi, vaan tartu kiinni iankaikkiseen elämään.

Katso, minun apuni tulee. Sinä voit uskossa ojentaa kätesi minun puoleeni ja minä tartun siihen. Huuda minua avuksesi ja minä tahdon auttaa sinua. Kunnioita minua ja kiitä minua, kun saat avun. Elä kiitollisen sydämen asenteella elämääsi eteenpäin ja sinä saat aina uutta voimaa. Jokaiseen sinun päivääsi minä olen lahjoittanut voiman. Jokaisen hankalan tilanteen minä pystyn hoitamaan. Sinun taloutesi kuntoon saaminen on pikku juttu. Sinun vihamiehesi minä vaiennan. Sinä saat pukeutua Jumalan täyteen taisteluvarustukseen ja kun sinä sen suojissa vaellat, mikään pahan palava nuoli ei sinua vahingoita.

Kuuntele minua. Opi tuntemaan minun varjelukseni, minun armoni, minun lupaukseni. Opi tuntemaan minun sanani ja vaella minun tahtoni mukaan. Sinun voimasi kasvaa, kun sinä elät uskossa ja olet minun äänelleni kuuliainen. Viivy minun kasviojeni edessä ja vuodata sydämesi minulle rukousalttarilla. Totisesti, sinä saat kokea, että minä levitän siipeni sinun yllesi ja sinä saat sydämeesi turvallisuuden ja rauhan.

Näin sanoo Herra, sinun Armahtajasi.

eSiru