Johdata nuoria uskovia

rukousHerra, me tuomme sinun kasvojesi eteen uskovat sinkut. Johdata heidän elämänsä, että he voivat löytää kristittyjä puolisoita. Sinä olet luonut ihmisen mieheksi ja naiseksi ja tarkoittanut heidät solmimaan avioliiton. Kiitos, että autat jokaista löytämään sinun suunnitelmasi elämäänsä, löytämään oman elämänkumppaninsa ja perustamaan perheen. Sinä olet luvannut: minä johdatan heitä, kun he kulkevat rukoillen (Jer.31:9 KR33). Kiitos, että sinulla on yksilöllinen suunnitelma jokaista lastasi varten, myös niille, joille olet varannut naimattomuuden lahjan. Kiitos, että löydämme sinun tiesi, kun pysymme sinun yhteydessäsi ja seuraamme sinun johdatustasi.

Huuda minua avuksesi, niin minä vastaan sinulle ja ilmoitan sinulle suuria ja salattuja asioita, joita sinä et tiedä. Jer.33:3 KR33.

eSiru