Sinun kaltaistasi tarvitaan

lammaslaumaMinä kihlaan sinut, otan omakseni ainiaaksi, minä liitän sinut itseeni vanhurskauden ja oikeuden sitein, rakkaudella ja hyvyydellä. Minä liitän sinut itseeni uskollisuuden sitein, ja sinä tulet tuntemaan Herran. Hoos.2:21-22.

Sinä olet kääntynyt Jumalan puoleen etkä turhaan. Sinä olet saanut syntyä uudesti elävään uskoon, sinä olet saanut ottaa vastaan kasteen lahjan. Sinä olet juurtunut Jumalan sanaan ja alkanut elää opetuslapseudessa. Sinun ensirakkautesi ei ole hiipunut, vaan sinä olet ollut kokosydäminen Herran palvelija. Sinä olet saanut kasvaa kohti aikuisuutta uskossa ja sinä olet tullut tiedostamaan oman kutsumuksesi. Sinä elät lähellä Herraa ja sinä opit hänestä jatkuvasti, sinä opit tuntemaan Herran läheisesti, ja mikä tärkeintä, hän tuntee sinut jo nyt läpikotaisin.

Sinä saat elää hänen huolenpidossaan, sillä hän on ottanut sinut morsiamekseen. Hän on liittänyt sinut itseensä rakkauden sitein. Hän on pukenut sinut vanhurskauteen ja hänen hyvyytensä seuraa sinua, minne menetkin. Sinä saat levätä hänen sylissään ja hän antaa sinulle yli ymmärryksen käyvän rauhansa.

Hän varjelee ja suojelee sinua eikä mikään paha voi sinuun koskea. Sinun kotisi on siunattu ja sinä olet turvassa onnettomuuksilta. Sinä levität siunausta ympärillesi. Sinä saat puhua eläviä sanoja Kristuksen sydämeltä ja johdattaa toisiakin Herran tuntemiseen. Sinä saat tukea heitä heidän kasvussaan ja heistäkin tulee uskossaan rohkeita. Sinä olet erityisellä tavalla voideltu tekemään työtä ihmisten kanssa. Sinä olet ymmärtäväinen, huomaavainen ja empaattinen. Sinulla on kyky myötäelää, rukoilla ja auttaa. Sinä osaat olla todellinen ystävä ja ihmiset vaistoavat sen – he hakeutuvat sinun seuraasi. Tiedä siis, että sinulla on paimenen kutsumus.

Jeesus sanoi: ”Kaitse minun lampaitani.” Joh.21:16.

eSiru