Vapaaksi noituudesta

Peggy Kannaday: Get Rid of Sorcery in the Church!

Tämä punainen sumu on NGC 2346, joka on syntynyt kaksoistähden ympärille, kun ne lähestyvät elinkaarensa loppua. Kuva: ESA Hubble.

Tämä punainen sumu on NGC 2346, joka on syntynyt kaksoistähden ympärille, kun ne lähestyvät elinkaarensa loppua. Kuva: ESA Hubble.

Hyvät ystävät, ihmisviisauden opit ovat jo pitkän aikaa suuressa määrin hallinneet seurakuntaa. On alkanut näyttää siltä, että ihminen on johtamassa melkein kaikkia liikkeitä, kirkkokuntia ja organisaatioita. Jos tänä päivänä liittyy johonkin seurakuntaan, on kuin tulisi mukaan tietynlaiseen kerhoon. Sinun on pakko valita pieni ja rajallinen ihmisryhmä, vaikka todellisuudessa seurakunta koostuu kaikista paikkakuntasi ryhmistä ja uskovista.

Seurakunnan olisi aika muuttua oikeaksi Kristuksen ruumiiksi, jota johtaa Kristus itse, jotta siitä voisi tulla lopun ajan kirkastettu seurakunta. Tällainen lopun ajan kirkastettu seurakunta on muodostumassa, sillä Jeesus rukoili, että olisimme yhtä – ja niin tulee väistämättä tapahtumaan. Se ei ole tapahtunut vielä, mutta se tulee tapahtumaan tulevaisuudessa. Halleluja!

Seurakunta on tänä päivänä rapautunut joidenkin kuuluisien supertähtien palvomiseksi, jotka suurelta osin määrittävät opin ja kaiken opetuksen sisällön ja heitä seuraa suuri joukko muita. Monta kertaa näyttää siltä, että sokeat opastavat toisia sokeita.

Useimmat pastorit ovat kunnollisia Jumalan miehiä, jotka on kutsuttu julistamaan sanaa ja he yrittävät toteuttaa kutsumustaan. Valitettavasti joidenkin johtohenkilöiden suuntaus on viime aikoina ollut ryhtyä kilpailemaan keskenään, mikä tuo kuvaan mukaan loitsut ja noituuden. Jotkut johtajat eivät ole tyytyväisiä siihen, että ovat johtajia johtajien joukossa, vaan he tuntuvat janoavan palvontaa ja toivovat pääsevänsä asemaan, jossa voivat olla yksin kukkona tunkiolla.

Jos joku tekee itsestään palvonnan kohteen, silloin sen ihmisen palvelutyöhön tai hänen seurakuntaansa on tullut epäjumalanpalvontaa. Jotkut ns. kristilliset johtajat vaativat täydellistä alamaisuutta itseään kohtaan (eikä tässä yhteydessä mainita mitään täydellisestä alamaisuudesta Herraa Jeesusta Kristusta kohtaan).

Yksi Saatanan perussynneistä oli juuri se, että hän halusi itselleen palvontaa ja hän on jakanut tämän intohimonsa tämän ajan lihallisten seurakunnan johtajien kanssa. Tämän päivän seurakunnissa esiintyy noituutta, jonka tarkoitus on viekoitella ja huijata sinisilmäisiä ”uskovia”. Tämä menetelmä, jolla ihmisiä petetään, on yhtä vanha kuin likainenkin. Tällainen synti juontaa juurensa siihen, että halutaan olla koko porukan tärkein johtaja ja se oli Saatanankin pahin lankeemus. Ole varuillasi, jos sinä itse tai sinun johtajasi haluavat päästä huipulle. He käyttävät sellaisia sanoja kuin ”pitää olla särmää”, ”pitää nousta aina vain ylemmäs” tai ”me olemme tämän liikkeen kärki”.

Jo pitkään oli kaupungissa harjoittanut noituutta muuan Simon, joka väitti olevansa jotakin suurta ja piti Samarian kansaa ihmetyksen vallassa. Kaikki, pienimmästä suurimpaan, juoksivat hänen perässään ja sanoivat: ”Hän on Suuri Voima, Jumalan voima.” Häntä kuunneltiin, koska hän jo pitkän aikaa oli noitatempuillaan hämmästyttänyt ihmisiä. Mutta kun ihmiset kääntyivät uskomaan Filipposta, joka julisti hyvää sanomaa Jumalan valtakunnasta ja Jeesuksesta Kristuksesta, he ottivat kasteen, sekä miehet että naiset. Jopa Simon itse uskoi, ja hänet kastettiin. Hän pysytteli sitten Filippoksen seurassa, ja nähdessään ne suuret ihmeet ja voimateot, joita Filippos teki, hän oli hämmästyksestä suunniltaan. Ap.t.8:9-13.

Noita Simon osasi käyttää loitsuja ja noitatemppuja saadakseen aikansa ihmiset ajattelemaan, että hän oli jotakin suurta. Monet ns. kristilliset johtajat käyttävät tänä päivänä samoja menetelmiä vetääkseen ihmisiä puoleensa magneetin tavalla.

Jotkin seurakunnat ja kristilliset järjestöt ovat muodostumassa osaksi maailmallista järjestelmää. He käyttävät Madison Avenuen tekniikoita saadakseen enemmän rahaa, vetääkseen lisää ihmisiä seurakuntiinsa ja kilpaillakseen sitten toisten seurakuntien, järjestöjen, liikkeiden ja johtajien kanssa.

Mutta tosi seurakunta on Kristuksen ruumis ja se on osa Jumalan valtakuntaa, jota johtaa Pyhä Henki, ja hän johtaa sitä aivan päinvastaisilla tavoilla kuin maailmallista järjestelmää ohjaillaan. Todellisessa Jumalan valtakunnassa viimeiset ovat ensimmäisiä, köyhät ovat rikkaita uskossa ja hiljaiset perivät maan – eivät ylpeät, rehvakkaat ja aggressiiviset…

Älkää siis antako niiden demonisten voimien hurmata itseänne, jotka on lähetetty lumoamaan ihmisiä ja vetämään heitä puoleensa. Ne saavat aikaan, että ihmiset palvovat johtajaansa ja tämän johtajan omaa valtakuntaa Jumalan valtakunnan sijasta. Uhreiksi joutuneet huijataan ja ympäripuhutaan antamaan viimeisetkin penninsä johtajan käyttöön, jotta pääsisivät hänen suosioonsa, ja kaikin tavoin heitä manipuloidaan ja kontrolloidaan. Kun heidät on imetty kuiviin, heidät heitetään roskiin.

Lähtekää pois seurakunnista, jotka ovat lähteneet tälle maailman tielle. Herra itse tulee sylkemään heidät ulos suustaan – eikä niin kovin kaukaisessa tulevaisuudessa.

Meidän tulee palvella ainoastaan Herraa Jeesusta Kristusta ja olla kokonaan hänelle omistautuneita ja hän johtaa ja johdattaa meitä jokaisena päivänä.

Rakasta Herraa kaikesta sydämestäsi, ole hänelle kuuliainen, etsi ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan, niin sinua ei voida huijata. Jeesuksen Kristuksen tulee saada olla tärkeimmällä paikalla ja ensimmäisellä sijalla elämässämme ja niin me saamme ottaa vastaan rakkauden häneen, joka on Tie, Totuus ja Elämä, ja silloin hän vahvistaa meitä selviytymään kaikista koetuksista ja kiusauksista, mitä eteemme tulee.

Raamattu kertoo, että viimeisinä aikoina jopa valitut saattavat eksyä, joten meidän tulee pyrkiä pääsemään niin lähelle Herraa, että meitä ei voida petkuttaa millään niistä viettelyksistä, joita on tulossa.

Isebelin henki riehuu nyt valtoimenaan ja se riehuu myös suuressa osassa seurakuntia ja meidän tulee olla varuillamme niiden houkutuksien ja noitatemppujen suhteen, mitä Isebelin henki seurakuntiin tuo. Tämä henki on jo voitettu ristillä, mutta se tekee silti yhä ylitöitä pettääkseen sinisilmäisiä uskovia.

”Tyatiran seurakunnan enkelille kirjoita: ”Näin sanoo Jumalan Poika, jolla on silmät kuin tulen liekit ja jonka jalat välkehtivät kuin hehkuva pronssi: ”Minä tiedän sinun tekosi, sinun rakkautesi ja uskosi, palvelumielesi ja kestävyytesi. Viime aikoina olet tehnyt vielä enemmän kuin alussa teit. Mutta sitä en sinussa hyväksy, että suvaitset tuota naista, tuota Isebeliä, joka sanoo itseään profeetaksi ja johtaa opetuksellaan minun palvelijoitani harhaan, harjoittamaan siveettömyyttä ja syömään epäjumalille uhrattua lihaa. Olen antanut hänelle aikaa kääntyä, mutta hän ei halua luopua siveettömästä elämänmenostaan. Voi häntä! Minä suistan hänet sairasvuoteeseen ja kaikki hänen rakastajansa ankaraan ahdinkoon, elleivät he luovu hänen tavoistaan. Hänen lapsensa minä surmaan rutolla. Kaikki seurakunnat tulevat tietämään, kuka minä olen: minä tutkin sydämet ja ajatukset ja annan jokaiselle teistä hänen tekojensa mukaan. ”Mutta teille muille tyatiralaisille, jotka ette seuraa tuota oppia ettekä ole vihkiytyneet Saatanan salaisuuksiin, niin kuin sanonta kuuluu, teille minä sanon: Mitään uutta taakkaa en pane teidän kannettavaksenne. Pitäkää kiinni siitä mitä teillä on, kunnes minä tulen. ”Sille, joka voittaa, sille, joka loppuun asti noudattaa minun tahtoani, minä annan vallan hallita kansoja. Hän paimentaa niitä rautaisella sauvalla, lyö pirstoiksi kuin saviastioita. Hän saa saman vallan, jonka minä olen Isältäni saanut; minä annan hänelle aamutähden. ”Jolla on korvat, se kuulkoon, mitä Henki sanoo seurakunnille. Ilm.2:18-29.

Jeesus varoitti meitä vääristä apostoleista, profeetoista ja opettajista ja hän varoitti noituudesta ja taikuudesta. Hän sanoi lähettävänsä meidät kuin lampaat susien keskelle. Muistakaa, että sudet tulevat aina tekeytymään lampaiksi ja he tulevat esiintymään valkeuden enkeleinä. Siksi neuvon, että rukoilette aina ja kysytte Jumalalta, minne tulee mennä, ketä kannattaa ja kenelle olla alamainen ja hän johdattaa teitä Pyhän Henkensä kautta.

Varokaa sellaista taikuutta ja noituutta, joka saa teidän mielenne sekaisin ja vie teidät kauaksi Kristuksesta. Sellainen henki on antikristuksen henki. Pyydän, että ette anna pettää itseänne näinä lopun aikoina.

Peggy Kannaday

Copyright © Peggy Kannaday. Julkaistu luvalla. Artikkeli on suomennettu Peggy Kannadayn blogista Happy707?s Blog ja julkaistu aiemmin suomeksi täällä.