Vallankumous lähetystyössä

K.P.Yohannan: Vallankumous lähetystyössä

Yhden miehen elämäntyö muutoksen puolesta.

Yhden miehen elämäntyö muutoksen puolesta.

Tässä kirjassa K.P.Yohannan kuvaa lähetysnäkyään ja elämäntyötään. Intialaissyntyisen USA:ssa asuvan K.P.Yohannan’in perustama ja luotsaama järjestö Gospel for Asia on syntynyt tavoittamaan tavoittamattomia ja lähettämään evankeliumin työntekijöitä ennestään saavuttamattomille alueille ja kansanryhmien pariin, joiden keskellä ei vielä ole seurakuntia. Työ keskittyy kansallisten työntekijöiden kouluttamiseen ja lähettämiseen. He tuntevat alueensa kulttuurin ja kielen jo valmiiksi ja heidän ylläpitonsa maksaa vain murto-osan länsimaisen lähetystyöntekijän kustannuksista. GFA:n kautta suomalaisetkin voivat osallistua omalla panoksellaan syntyperäisten ihmisten tekemään lähetystyöhön Intiassa ja sen lähialueilla.

Kirja on ollut bestseller ja sitä on jaettu maailmalla jo yli 2 miljoonaa kappaletta. Suomessa se on aiemmin julkaistu nimellä Haaste, joka lähtee sydämestä (KKJMK), mutta sen painos on loppu. Nyt on saatu uudistettu laitos suomeksi, joka on käännetty kokonaan uudestaan allekirjoittaneen toimesta.

Voit tilata kirjan ilmaiseksi tästä.

Simo