Älä anna pettää itseäsi, osa2

PDFicon20 Peggy Kannaday: Do Not Be Deceived

potw1036a

Tässä kuvassa on ns. Kärrynpyörä-galaksi. Pienempi galaksi on oletettavasti kulkenut tämän galaksin läpi ja vienyt mukanaan osan sen materiasta. Kuva: ESA Hubble.

Kun teidän keskuudessanne jollakin on riita-asia toisen kanssa, kuinka hän julkeaa viedä sen pakanoiden ratkaistavaksi? Miksi hän ei jätä sitä pyhien ratkaistavaksi? Ettekö tiedä, että pyhät tulevat kerran olemaan maailman tuomareina? Jos te saatte tuomita maailmaa, ettekö muka kelpaa tuomareiksi vähäpätöisissä asioissa? Ettekö tiedä, että me tulemme tuomitsemaan enkeleitäkin – kuinka emme sitten voisi ratkaista tämän elämän asioita? Mutta kun teillä on riitaa maallisista asioista, te otatte tuomareiksi sellaisia, joille seurakunnassa ei anneta mitään arvoa. Saisitte hävetä! Eikö omassa joukossanne ole yhtäkään viisasta, joka pystyisi ratkaisemaan kahden veljen välisen riidan? Veli siis käy oikeutta veljeään vastaan, ja vielä epäuskoisten edessä! 1.Kor.6:1-6.

Uskovat siis tulevat tuomitsemaan maailman ja enkeleitäkin, mutta usein meille kerrotaan, että emme ole yhtään mitään, joka on vastakohtaista sille, mitä Jeesus sanoo omaisuuskansastaan. Jumala arvostaa meitä todella paljon ja meidän nimemme on kirjoitettu elämän kirjaan.

Koska olen kristitty ja rakastan Herraa elämässä yli kaiken, minua kiusataan, minulta varastetaan, minusta kerrotaan valheita ja minua kartetaan niidenkin toimesta, jotka sanovat olevansa kristittyjä, mutta eivät ole. Koska rakastan Jumalaa, minua vihaavat monet, joiden tulisi osoittaa minulle ystävällisyyttä.

Historia toistaa itseään, kun olemme sukeltamassa siihen pimeään tunneliin, jossa Hitler epäonnistui yrittäessään seuraajineen kaapata maailmanvallan. Ruskeat paidat ovat tämänkin päivän muinaisten jättiläisten päällä, jotka aikanaan eliminoidaan. (Engl. nephilim hybrids tarkoittaa enkelien siittämiä lapsia, vrt 1.Moos.6:4, suom.huom.)

Nuo muinaiset jättiläiset usutettiin kiusaamaan juutalaisia ja niitä, jotka olivat viattomien tukena, ja sitten heidät surmattiin. Paholaisen juonet jatkuvat aina vain, mutta ne eivät koskaan täysin toteudu, sillä ne ovat kaikki vain loiston ja mahdin harhakuvia.

Sielunvihollinen toistaa samoja vanhoja valheita, joiden mukaan kuolevaisista tulee jumalia. Mikä uskomaton vale. Paholainen huijaa, että he eivät koskaan kuole, vaan syntyvät aina uudestaan, kunnes ovat täydellisiä.

Millaista roskaa. Nämä raukat ihmiset, joita näin huijataan, kokevat vielä elämänsä shokin, kun ne ihmiset, joiden hyväksi he raatoivat, kääntävät heille selkänsä, pettävät heidät ja tuhoavat perin juurin. Ihmiset, jotka pettävät omat perheensä tai oman maansa jonkin hetkellisen palkinnon takia, eivät saa luottamusta edes paholaiselta. He ovat halpamaisia ja osaavat vain tappaa, varastaa, valehdella, petkuttaa ja tuhota. He saavat korjata kerran, mitä ovat kylväneet. Nämä murhaajat, pedofiilit, abortin tekijät ja muut sellaiset kuolevat samalla tavalla kuin ovat itse tappaneet muita. Ne jotka miekkaan tarttuvat, myös siihen kaatuvat. Nämä paholaisen palvelijat kuolevat samalla tavalla kuin ne viattomat, jotka he surmasivat, elleivät he tee parannusta ja käänny Jeesuksen Kristuksen puoleen.

Herätkää uskovat ja ottakaa haltuunne omat kotinne, perheenne, asuinalueenne, maanne ja koko maailma. Herra on teidän turvanne ja henkivartijanne. Hän taistelee teidän puolestanne. Hän saattaa taistelun voittoon, kun luotamme häneen.

Tuokaa valoon kaikki pimeyden pahat teot, soluttautujat, julkisivut, joiden suojissa pestään rahaa ja turmellaan maatamme. Älkää ostako sellaisen yhtiön tuotteita, joka yrittää tehdä lapsistamme tai kansalaisistamme moraalittomia elukoita.

Älkää koskaan palkitko pahaa, vaan palkitkaa niitä, jotka kasvattavat ihmisiä hyvään, ja niitä, jotka tekevät oikein. Rukoilkaa, että Herra tuhoaa kaikki paholaisen teot, hänen piilonsa, hänen rituaalipaikkansa, hänen aseensa, hänen juonensa, hänen työkalunsa ja kaikki palvelijansa, jotka ovat yhtä lailla tuhon omia kuin ne muinaiset jättiläiset, joiden tuhoamiseen Joosua ja Kaleb omistautuivat. Jos heitä ei olisi tuhottu, he olisivat koituneet tuhoksi Jumalan kansalle. Jumala tiesi, että he halusivat vain muokata ihmisistä moraalittomia petoja ja antaa heille pedon merkin, jotta he pysyisivät helvetissä halki ikuisuuksien.

Rakas taivaan Isä,
aseta paikoilleen voimalliset säädöksesi kaikkia epäinhimillisiä petoja vastaan, jotka haluavat vain tappaa, varastaa, valehdella, huijata, harhauttaa ja tuhota sinun rakastamaasi kansaa. Nosta esiin Jumalan miehet ja naiset, joissa on Joosuan,  Kalebin ja Jehun henki. Kukista Isebelin henki ja se noituus, joka villitsee monia seurakuntia. Nosta esiin hyviä paimenia, jotka välittävät yksittäisistä lampaista. Kukista palkkarengit ja ne, jotka ovat tehneet huoneestasi rosvojen luolan. Nosta esiin Jumalan kansa, joka yhtenä miehenä rakentaa sinun kirkkautesi huonetta lopun aikoina – sinun kunniasi ja kirkkautesi tähden, Jeesuksen nimessä! Aamen, aamen, aamen.

Kääntykäämme Kaikkivaltiaan Jumalan puoleen täydestä sydämestä, mielestä ja voimasta, ja hän tekee tässä maassa ja kaikkialla maailmassa vielä voimallisia ihmeitä. Siunattu olkoon hänen pyhä ja voimallinen nimensä!

Peggy Kannaday

Copyright © Peggy Kannaday. Julkaistu luvalla. Artikkeli on suomennettu Peggy Kannadayn blogista Happy707