Hyppikää ilosta

synkkaaMeillä uskovilla alkaa elämä käydä hankalaksi. Kun lopun ajat lähestyvät, saamme kokea ilkivaltaa, taloudellista hyväksikäyttöä, kotirauhamme häirintää ja nettihäirintää. Mainitsin muutamia, joita olen itse kokenut. Sellainen henki on Antikristuksen henki, jonka te olette kuulleet olevan tulossa ja joka jo on maailmassa. 1.Joh.4:3. Ihmisten vihamielisyys uskovia kohtaan on välillä yllättävänkin häikäilemätöntä. Viha nousee joko suoranaisesta s-palvonnasta tai kristillisyyden vastaisesta elämänkatsomuksesta. Voidaan puhua paitsi antikristuksen hengestä myös Isebelin hengestä. Isebel on se Paholaisen profeetta, joka suosii aviorikoksia, homosuhteita, abortteja, äärifeminismiä, vapaata kasvatusta ja kaikkea muuta, mikä on terveen uskon vastaista. Isebel on myös häikäilemätön murhaaja ja kaikenlainen väkivaltaisuus on hänelle ominaista.

Nämä vihollisen voimat kohdistuvat erityisesti meihin, jotka olemme uskossa. Sinun tähtesi meitä surmataan kaiken aikaa, meitä kohdellaan teuraslampaina. Room.8.36. Uskovien vainot käyvät sitä kiivaammiksi, mitä lähempänä Jeesuksen tulo on. Nämä vainot ovat tietenkin myös ”kristikansan” sisällä. Uskonnolliset ihmiset, joiden jumalan on korvannut jokin laitoskirkko, vainoavat keskuudessaan elävässä uskossa olevia Kristuksen tosi seuraajia. Niinpä minun mielestäni on vain hyvä kehityssuunta (saat olla toista mieltä), jos vanhat kirkot tyhjenevät uudestisyntyneistä uskovista ja näin ilman seurakuntakotia jääneet kokoontuvat yhteen kodeissa. Näin meillä on tilaisuus aloittaa apostolinen seurakuntaelämä uudestaan pitkän laitoskirkkovaiheen jälkeen. Tämä on se positiivinen puoli kehitystä. Vanhan järjestelmän sortumisessa on uuden siemen.

Niinpä haluan rohkaista sinua, joka olet saanut kiviä niskaasi – tulevat ne kivet sitten jumalattomien taholta tai valheveljien ja -sisarien taholta. Haluan rohkaista sinua, jos vihamieliset puheet ympäröivät sinua ja sinusta puhutaan kaikenlaista pahaa ilman syytä. Autuaita olette te, kun teitä Ihmisen Pojan tähden vihataan ja herjataan, kun ihmiset erottavat teidät keskuudestaan ja inhoavat teidän nimeännekin. Iloitkaa silloin, hyppikää riemusta, sillä palkka, jonka te taivaassa saatte, on suuri. Samoinhan tekivät heidän isänsä profeetoille. Luuk.6:22-23.

Oletko koskaan totellut kehotusta ja hyppinyt? (Minäpä olen)

eSiru