Hehkuva hiillos

Siksi muistutan sinua, että puhaltaisit täyteen liekkiin Jumalan armolahjan…

Katso, lapseni, sinun sisälläsi on tuli, joka palaa tuhkan alla, hiillos, joka hehkuu. Minä haluan kohentaa sinun sisäistä tultasi ja puhaltaa sen uuteen liekkiin.

Tuhka on peittänyt sen, sillä olet kokenut suuren määrän vastoinkäymisiä. Sinua on väärinymmärretty, sinua on sysitty. Vallanhaluiset ja itsekeskeiset ihmiset ovat halunneet ottaa paikkasi. Sinä olet suostunut ja jäänyt sivuun. Elämäsi on ollut täynnä pettymyksiä, epäonnistuneita hankkeita. Jos olet saanut jotakin aikaan, vastustajat ovat saaneet kärsivällisyytesi loppumaan. Olet heittänyt työn sikseen.

Olet vetäytynyt omaan rauhaasi nuolemaan haavojasi. Et ole jaksanut osallistua seurakunnan elämään entiseen tapaan. Pelkäät syyttäviä katseita, ankaria pastoreita, tylyjä seurakuntalaisia, jotka alentuvasti kyselevät, oletko vielä uskossa.

Minä näen sinun tuskasi, eristyneisyytesi, yksinäisyytesi. Minä näen, että sinä sinnittelet, olet uskossa, odotat parempia aikoja, uskot Jumalan hyvyyteen ja armoon. Sinä rukoilet joka päivä. Tiedä siis: minä pysyttelen lähellä sinua.

Sinun sydämessäsi palaa ensirakkauden tuli, mutta se on tuhkan alla, tuskin näkyvissä. Kuule siis: savuavaa lampunsydäntä minä en sammuta, en surun murtamaa moiti, en omaa lastani lyttää. Minä lähetän Henkeni sinun avuksesi, minä nostan sinut jaloillesi. Sinä saat innostua, saat uuden toivon, uuden motivaation palvelutyöhösi, uuden näyn ja uudet hengen siivet. Minä näytän sinulle, mitä voin tehdä heikon ihmisen kautta, ja osoitan, miten voit olla käytössäni juuri sellaisena kuin olet, nöyränä ja oman pätevyytesi hukanneena. Silloin sinä tiedät, että minä armahdan, ketä armahdan, ja minä käytän, ketä tahdon. Minun armoni on se tekijä, joka hedelmän tuottaa. Sinä saat vielä loistaa ilosta.

Sinun sydämessäsi palaa hengen tuli entistä kirkkaampana tulevina päivinä. Minä sen teen. Minä annan uuden voitelun ja autan sinua virittämään armolahjasi palavaksi. Sinä saat julistaa minun kirkkauteni evankeliumia, tuoda esiin profeetallista sanaa, joka koskettaa ihmisiä. Sinä saat palvella ja kantaa hedelmää.

Ota uskossa vastaan lupaukseni ja kiitä jo nyt.

2.Tim.1:6, (Matt.12:20).