Kuuliaisuuden siunaus

Satoa on paljon, mutta sadonkorjaajia vähän. Pyytäkää siis herraa, jolle sato kuuluu, lähettämään väkeä elonkorjuuseen.

Siionin Herra siunatkoon sinua, hän, joka on luonut taivaan ja maan.

Herra olkoon sinulle suosiollinen ja siunatkoon sinun työsi ja vaivannäkösi. Herra antakoon tulla paljon hedelmää sinun työstäsi, olethan kylvänyt Jumalan sanan siementä, innostanut ihmisiä seuraamaan Herraa, rukoillut paljon uskon ystävien puolesta. Sinä olet ollut antelias ja jakanut omastasi, sinä et ole suostunut vääryyden töihin etkä kannattamaan ihmisviisauden oppeja, vaan sinä olet ollut kuuliainen ja uskollinen Herran äänelle – sinä saat kaikesta suuren palkan.

Herra antakoon siunauksen myös sinun vesoillesi, sinun lapsillesi ja lapsenlapsillesi, että hekin voivat menestyä elämässä ja saada kutsun palvella Jumalan valtakuntaa. Herra katsokoon sinun sukusi puoleen ja nostakoon sieltä esiin pappeja, evankelistoja ja diakoneita. Herra tuokoon sinun lähipiiriisi uskovia miniöitä ja vävyjä. Herra kasvattakoon sinun jälkeläisiäsi, että he voivat olla vanhimpina seurakunnassa, pyhäkoulun opettajina, lasten ja nuorten ohjaajina. Vaikuttakoon Jumalan armo sinun sukusi keskellä, ettei jumalattomuus valtaa alaa, vaan sinun jälkeläistesi keskellä aina kunnioitetaan Jumalaa ja palvellaan Herraa.

Herra sanoo tänä päivänä sinulle: Minä en unohda yhtäkään sinun hyvää tekoasi, vaan siunaan sinua ja läheisiäsi. Minä autan koetuksissa, minä lähetän enkelini varjelemaan ja Pyhän Henkeni ohjaamaan sinua. Minä en ota paimenen kättäni pois sinun elämästäsi. Minä jaan sinun kauttasi hyviä lahjojani myös sille seurakunnalle, jota sinä palvelet. Tämä on minun lupaukseni: ei väisty minun henkeni sinun yltäsi eikä katoa minun sanani, jonka olen suuhusi antanut, ei sinun suustasi, ei jälkeläistesi eikä sinun jälkeläistesi jälkeläisten suusta”, sanoo Herra, ”ei nyt eikä milloinkaan.”

Niissä, jotka ovat minua lähellä, minun pyhyyteni tulee näkyviin, ja koko kansa saa oppia tuntemaan minun valtani ja voimani.

Luuk.10:2, Ps.134:3, Jes.59:21, 3.Moos.10:3.