Hetki Herran sylissä

Jumala, sydämeni on levollinen, mieleni on tyyni. Minä tahdon laulaa ja soittaa!

Herra siunatkoon sinua ja vahvistakoon sinua kaikessa hyvässä työssä ja puheessa. Herra vuodattakoon armon ja rukouksen hengen sinun sisimpääsi, että voit rukoilla kestävästi ja uskon hengessä Herran tahdon mukaan. Hän antakoon sinulle rakkautta ja myötätuntoa kärsiviä kohtaan.

Herra antakoon sinulle viisauden ja ilmestyksen hengen ja johdattakoon sinua joka hetki. Hän avatkoon silmäsi näkemään, korvasi kuulemaan ja sydämesi ymmärtämään. Hänen Pyhän Henkensä voitelu olkoon sinun ylläsi. Hän antakoon sinulle eläviä sanoja puhuttavaksi ja kastelkoon hengen sateilla sen siemenen, jonka olet kylvänyt. Säilyköön persoonallinen ote ja ehtymätön luovuus.

Herran käsi olkoon kanssasi ja hän tuokoon sinun kauttasi esiin elämän sanat kaikessa rikkaudessaan, kirkkaina ja syvinä, ravitsevina ja viisaina. Antakoon hän sinulle voiman ja rohkeuden, ilon ja rakkauden toimia Kristuksen lähettiläänä kaikkialla, missä sinä kuljet. Vahvistakoon hän puhumasi sanan sitä seuraavien merkkien ja tunnustekojen kautta, antakoon kasvojesi säteilyn todistaa puolestasi, Kristuksen tuntemisen tuoksun levitä ympärillesi.

Herra avatkoon sinulle ovia ja tasoittakoon sinun tiesi. Hän valmistakoon sinulle hyviä tekoja ja auttakoon taisteluissa voittoon niin että vastustajat perääntyvät ja pilkkaajat vaiennetaan. Herran käsi olkoon tukenasi ja siirtäköön esteitä sivuun.

Vieköön Herra sinua elävien vetten lähteille juomaan ja virvoittumaan. Antakoon Herra sinulle lepohetkiä hiljaa virtaavien Siloan vesien äärellä. Vastatkoon hän rukouksiisi ja suokoon sinulle ilon ja rauhan, tyytyväisen mielen. Herra vahvistakoon sinua uskossa ja antakoon näkyä suuremmasta voitelusta tulevia päiviä varten.

Olkoon Herran siunaus elämäsi yllä nyt ja aina – Jeesuksen nimessä!

Ps.57:8.