Tartu lupaukseen

virvoitustaRaamattu on lupausten kirja. Jos sinun elämässäsi on jokin asia, joka kaipaa korjaamista, etsi Raamatusta sitä koskeva lupaus ja tartu siihen lujasti kiinni. Kun alamme turvautua Jumalan antamiin lupauksiin, se merkitsee, että haluamme uskon avulla päästä kokemaan lupausten täyttymisen. Usko merkitsee lupaukseen tarttumista, Jumalan antaman lupauksen mietiskelyä ja ajatusten suuntaamista niin, että alamme vähitellen olla täysin samaa mieltä Jumalan kanssa. Raamattu on kuin kampa, jolla suoristamme sotkuiset ajatuksemme. Kun odotamme uskon varmuudessa ja iloisin mielin sitä hetkeä, jolloin lupaus toteutuu, me toimimme uskon mukaan. Elämä Jumalan yhteydessä vaatii tätä uskon asennetta. Voimme lukea Raamattua innolla, kun tiedämme, että se on täynnä lupauksia meitä varten. Juuri tänään voit löytää sieltä lupauksen, jota et ole aiemmin edes huomannut siellä olevankaan. Ota se vastaan ja omista elämääsi. Ne lupaukset eivät ole tyhjää puhetta, sillä: Eihän myöskään Jeesus Kristus, Jumalan Poika… tullut ollakseen sekä ”kyllä” että ”ei”, vaan hänessä toteutui ”kyllä”. Ovathan Jumalan lupaukset, niin monta kuin niitä on, saaneet hänessä vahvistuksen. Siksi mekin vastaamme hänen kauttaan: ”Aamen”, Jumalan kunniaksi. 2.Kor.1:19-20.

eSiru