Sinun sielusi voimaantuu

Kestän kaiken hänen avullaan, joka antaa minulle voimaa.

”Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon. Ottakaa minun ikeeni harteillenne ja katsokaa minua: minä olen sydämeltäni lempeä ja nöyrä. Näin teidän sielunne löytää levon. Minun ikeeni on hyvä kantaa ja minun kuormani on kevyt.”

Sinä olet väsynyt paljosta raatamisesta, paljosta vastuusta. Mutta sinä saat huojentaa taakkasi ja tulla Jeesuksen tykö – hän antaa sinulle levon. Hän virvoittaa sinun sielusi ja lähettää sinut eteenpäin uusin voimin varustettuna. Vuodata siis sydämesi huolet hänelle ja hän kantaa sinua, hän nostaa taakan harteiltasi. Hänen vahva käsivartensa sinua tukee.

Hän on varannut sinulle voitelunsa myös maallista työtä varten. Hän on edeltä valmistanut sinulle hyviä tekoja, kekseliäitä oivalluksia, luovaa taitoa, tunnollista puurtamista, paljon voimia, hyvää terveyttä, vahvaa itseluottamusta, oikeanlaista rohkeutta, hyviä työtovereita ja paljon työn iloa. Sinä saat paljon aikaan ja sinun työsi valmistuvat ajoissa. Sinä saat tunnustusta hyvin tehdystä työstä.

Sinä olet rasittunut, koska sinun on pitänyt kiivetä ylämäkeä, raivata tietäsi korpeen, järjestää asioita alusta alkaen ja luoda uutta tyhjästä. Mutta nyt sinun työsi kääntyy helpompaan vaiheeseen ja sinä saat kulkea tasaista tietä. Sinä saat lisätä vauhtia. Kaikki alkaa sujua nopeammin ja helpommin. Jumala on sinun tukenasi ja auttaa sinua. Sinä saat uusia voimia ja sinun uupumuksesi häviää. Sinä jaksat paremmin ja vähitellen sinä alat ottaa juoksuaskelia. Sinun työtehosi paranee koko ajan.

Pysy rukouksessa ja tee työsi rukouksen hengessä – Herran käsi tukee sinua. Sinä saat ikeen, joka sopii, ei hierrä, ei paina eikä tunnu raskaalta. Sinun voimasi elpyvät, sinun elämänlaatusi kohenee, sinun elämänhalusi syvenee ja ilosi palaa. Sinä saat loistaa ja sinun myönteinen asenteesi tarttuu toisiinkin.

Herra, Jumalasi, on sinun kanssasi, hän on voimallinen, hän auttaa. Sinä olet hänen ilonsa, rakkaudessaan hän tekee sinut uudeksi, hän iloitsee, hän riemuitsee sinusta.

Fil.4:13, Matt.11:28-30, Sef.3:17.