Jumala antaa sinulle kykyä toisten auttamiseen

PDFicon20 Rick Warren: God Gives You Abilities to Help Others

Messier 100 on hyvä esimerkki kierteisgalaseista. Se sijaitsee 'lähellä' 50 miljoonanvalovuoden päässä tähdistössä, jota kutsutaan Bereniken hiuksiksi. Kuva: ESA Hubble.

Messier 100 on hyvä esimerkki kierteisgalakseista. Se sijaitsee ’lähellä’ 50 miljoonan valovuoden päässä tähdistössä, jota kutsutaan Bereniken hiuksiksi. Kuva: ESA Hubble.

Kristuksen kuolemassa te hänen ruumiinsa jäseninä olette kuolleet vapaiksi laista ja kuulutte nyt toiselle, hänelle joka on herätetty kuolleista. Näin me kannamme hedelmää Jumalalle. Room.7:4.

Jumala loi sinut auttamaan muita. Riippumatta sinun työstäsi tai ammatistasi sinut on kutsuttu olemaan mukana täysipäiväisessä kristillisessä työssä. ”Kristitty, joka ei palvele” on ristiriitainen käsite.

Hän on meidät pelastanut ja kutsunut pyhällä kutsullaan, ei meidän tekojemme perusteella vaan oman päätöksensä ja armonsa mukaisesti… 2.Tim.1:9.

Pietari lisää, että teidät on: määrätty julistamaan hänen suuria tekojaan, joka teidät on pimeydestä kutsunut… 1.Piet.2:9.

Olet ehkä kasvatettu ajattelemaan, että Jumalan kutsu merkitsee sitä, että sinusta tulee lähetyssaarnaaja, pastori, nunna tai joku seurakunnan työntekijä, mutta Raamattu kertoo, että kaikki olemme kutsuttuja palvelemaan.

Kun sinä käytät Jumalan antamia kykyjäsi muiden hyväksi, silloin sinä täytät kutsumustasi. Niin, veljeni, teidätkin on kuoletettu laista Kristuksen ruumiin kautta, tullaksenne toisen omiksi, hänen, joka on kuolleista herätetty, että me kantaisimme hedelmää Jumalalle. Room.7:4 KR38.

Mieti näitä:

  • Kuinka sinä käytät Jumalalta saatuja kykyjäsi muiden hyväksi?
  • Mitä Jumala on kutsunut sinua tekemään, johon et tunne olevasi pätevä?
  • Kuinka voisit rohkaista muita ihmisiä pienryhmässäsi, seurakunnassasi tai jossain muussa uskovien joukossa palvelemaan hengellisessä työssä?

Rick Warren

Copyright © Rick Warren 2014. Julkaistu luvalla. Alkuperäisen artikkelin lähteenä käytetty verkkosivustoa: Purpose Driven/Daily Hope