Pyhä Henki johtaa meidät totuuteen, osa5

PDFicon20 Matt Mitchell: The Holy Spirit Guides Us Into Truth

Tämä kaunis kierteisgalaksi tunnetaan koodinimellä NGC 1084. Sillä ei ole sauvamaista keskustaa, vaan se on täysi spiraali, kuten noin puolet kierteisgalakseista on. Tässä galaksissa on voitu havaita jo useita supernovia. Kuva: ESA Hubble.

Tämä kaunis kierteisgalaksi tunnetaan koodinimellä NGC 1084. Sillä ei ole sauvamaista keskustaa, vaan se on täysi spiraali, kuten noin puolet kierteisgalakseista on. Tässä galaksissa on voitu havaita jo useita supernovia. Kuva: ESA Hubble.

2. maaliskuuta 2008

Joh 16:12-15

Meidän tulee tuntea totuus Jeesuksesta

Hän haluaa, että sinä tiedät viisauden Jumalasta: että Jumala itse tuli ihmiseksi tänne maan päälle Poikansa muodossa ja hän tuli kuolemaan ristillä meidän edestämme – ottamaan meidän paikkamme. Hän haluaa sinun tietävän, että meidän puolestamme uhrautunut Vapahtaja kuoli syntiemme tähden, syytön syyllisten puolesta, johtaakseen meidät Jumalan tykö.

Se on totuus! Ja se on Totuus isolla kirjaimella! Jeesus on Tie, Totuus ja Elämä. Ei kukaan tule Isän luo muuta kuin hänen kauttansa. Oletko sinä tullut Isän luo Jeesuksen Kristuksen kautta?

Sinua kutsutaan juuri nyt tekemään se. Käänny pois synneistäsi ja usko Vapahtajaan ja luota, että hän on antanut uhrinsa sinunkin puolestasi. Kutsu hänet elämääsi, pyydä häntä tulemaan elämäsi Pelastajaksi ja Kuninkaaksi. Sinä saat uskoa siihen totuuteen, johon Henki sinua ohjaa uskomaan.

Palvo häntä hänen pöydässään

Tulisivatko veljet auttamaan minua tässä ehtoollispöydässä?

Jos tunnet Jeesuksen elämäsi Herrana ja Vapahtajanasi ja seuraat häntä uskon yhteydessä häneen, sinua kutsutaan syömään ja juomaan tätä muistoateriaa kanssamme.

Jos niin ei ole ja jos sinulla ei ole Pyhää Henkeä etkä totuuden nimessä ymmärrä, mistä tässä on kysymys, siinä tapauksessa me pyydämme, että annat leivän ja viinin mennä ohitsesi. Mutta jos Henki on tehnyt totuuden Jumalan Pojasta sinulle tiettäväksi, silloin kutsumme sinua syömään ja juomaan yhdessä meidän kanssamme. Tässä asioita, joita pyydän sinua mietiskelemään hiljaa mielessäsi, kun syömme ja juomme:

Ihmeellinen Jumalan Henki on johtanut sinut kaikkeen totuuteen. Henki ei ainoastaan tuonut sinua pelastukseen sisälle ja sitten jättänyt siihen. Eikä hän pelkästään vakuuta sinulle, että olet Jumalan lapsi, ja jätä sitten siihen. Hän tekee enemmän!

Hän on inspiroinut tämän Hengen Kirjan, tämän Raamatun. Ja hän haluaa opettaa sitä sinulle ja valaista sen totuudet sinun sydämellesi. Ja kun me luemme sitä hänen kanssaan, hän näyttää meille, millä tavalla se koko ajan viittaa Jumalan Poikaan, Herran Jeesukseen Kristukseen – hän on Raamatun keskushahmo ja sen keskushenkilö. Ja me saamme kasvaa rakkaudessa ja uskossa ja ylistää häntä – ikuisesti.

PDFicon20Mikä lahja!

Matt Mitchell

Copyright © 2014 Matt Mitchell. Artikkeli on suomennettu ja julkaistu luvalla pastori Mitchell’in blogista Hot Orthodoxy.