Käytettävissä

omenapuuJeesus loi meille tällaisen kauniin maailman, jossa pilvet purjehtivat sinisellä taivaalla, jossa linnut laulavat, kukat kukkivat, purot solisevat. Hän loi kaikki kauniit värit ja tuoksut. Hän loi auringonlaskun. Hän loi meidät mieheksi ja naiseksi, että voimme ihastua, rakastua ja kiintyä toisiimme – ja saada lapsia.

Ja koska osasimme sotkea tämän kauniin maiseman ja vihata ja tehdä pahaa, hän tuli vielä tänne ihmiseksi korjaamaan rikki mennyttä. Hän tuli lunastamaan meidät kuoleman otteesta ja viemään ikuiseen elämään. Hän tuli tekemään luoduilleen pelkkää hyvää. Hän lupasi luoda entistä ehomman ja paremman maailman.

Miten me vastaamme hänelle hänen hyvyyteensä? Miten sinä vastaat? Ainoa oikea vastaus on palvella häntä kaikesta mielestään, voimastaan ja sydämestään.

Rohkaisen sinua tähän. Anna sydämesi tänään uudelleen hänelle. Asetu hänen käytettäväkseen. Hän haluaa sinun kauttasi kohdata muita ihmisiä ja osoittaa heille rakkautta. Sinä voit olla taivaallisen Kuninkaan lähettiläs tänään. Sinä voit olla raikas tuulahdus siitä hengen maailmasta, jossa syntiinlankeemus ei ole päällimmäinen ja hallitsevin asia. Sinä voit edustaa sovitusta, uskoa, toivoa ja rakkautta – Kristuksen tähden – aidosti, ilman uskonnollista tehostusta, ilman muovisia tekoruusuja.

Enää en elä minä, vaan Kristus elää minussa. Sen elämän, jota tässä ruumiissani vielä elän, elän uskoen Jumalan Poikaan, joka rakasti minua ja antoi henkensä puolestani. Gal.2:20.

eSiru