Tahraton tulevaisuutesi

Valhetta ei heidän suustaan ole kuultu, he ovat puhtaita ja virheettömiä.

Hän pesi sen puhtaaksi vedellä ja sanalla voidakseen asettaa sen eteensä kirkkaana, pyhänä ja moitteettomana, vailla tahraa, ryppyä tai virhettä.

Olet ehkä kuullut tämän vitsin, mutta kaikki eivät ole: ”Minkä virheen Pauligin työntekijä teki firman juhlissa? Vastaus: Juhlamokan.”

Voidaan myös kysyä: Löytyykö mistään virheetöntä ihmistä? Tuskin. Ainakin minä olen elämäni aikana ehtinyt tehdä monia virheitä, pahojakin mokia. Ne eivät välttämättä ole niitä, joista minua syytetään. Monet syytöksethän perustuvat vääriin olettamuksiin, puutteellisiin taustatietoihin, jopa tahalliseen väärinkäsittämiseen. Virheistä syyttäminen on usein julmaa peliä, jossa omat virheet yritetään peittää. Kun katsomme Raamatusta Jeesuksen syyttämistä Pilatuksen edessä, joudumme toteamaan, että Pimeyden voimat olivat liikkeellä, julmat ja armottomat syyttäjät – kateuden sokaisemat ihmissudet.

Niinpä kun minun historiastani nostetaan esiin jokin vanha asia, tajuan heti, etten voi asialle nyt enää mitään. En voi mennä 70-luvulle korjaamaan tekoani. Miten edes korjaisin sen? Miksi edes pitäisi niin vanhoja asioita miettiä? Haluaisin sanoa sille henkilölle, joka näitä pöyhii, että hanki aikakone ja mene itse sinne 70-luvulle ja tee asialle jotain. Voit ottaa yhteyttä Hollywoodiin ja pyytää ’Paluu tulevaisuuteen’ -sarjan tuottajia mukaan. Ehkä saisitte aikaan jonkin jatko-osan suositulle leffalle?

Vanhojen asioiden pöyhiminen on naurettavaa ja hyödytöntä puuhaa. Mutta ainahan voi omaa moraaliaan valvoa ja yrittää parantaa elämäntapaansa, jos sellaiseen on aihetta. Minähän tein täyskäännöksen 1978, joten olen tehnyt aika radikaalin irtioton entisestä elämästäni. Jeesus Kristus mahdollisti sen. Hänen avullaan sain elämälleni uuden suunnan.

Jeesus on paras mahdollinen ’Paluu tulevaisuuteen’ -sarjan tuottaja. Hän on paras mahdollinen leikkaaja minun elämäni filmille. Nimittäin elokuvan teossa tehdään samoistakin kohtauksista monta otosta ja kuvataan paljon materiaalia, joka ei päädy koskaan varsinaiseen elokuvaan. Leikkaaja vastaa yhdessä ohjaajan kanssa siitä, millainen lopullisesta versiosta tulee.

Nyt kuuntele tarkoin: Jos elät maailmassa etkä koskaan anna elämääsi Jeesukselle, sinusta esitetään taivaassa raakaversio, käytännössä elämäsi kaikki materiaali. Mutta jos annat elämäsi Jeesukselle, sinun elämäsi filmimateriaali leikataan ja siitä poistetaan kohtia, joita häpeät, virheitä joiden takia luulit elämäsi menneen pilalle, pimeitä kohtauksia, joissa ei ole tarpeeksi valoa, syntiä jonka haavat polttavat vieläkin. Sinusta näytetään kaikkea hyvää materiaalia, kauniita asioita, oikeita tekoja. Ihmeiden ihme: saat sittenkin olla elämäsi sankari!

Vartioin teitä intohimoisesti Jumalan puolesta. Olenhan kihlannut teidät yhdelle ainoalle miehelle, Kristukselle, ja tahdon tuoda teidät hänen eteensä kuin puhtaan neitsyen.

Ilm.14:5, Ef.5:26-27, 2.Kor.11:2.