Kun arki ryydyttää

Katsokaa, ettette halveksi yhtäkään näistä vähäisistä. Sillä minä sanon teille: heidän enkelinsä saavat taivaissa joka hetki katsella minun taivaallisen Isäni kasvoja.

Jos elämän arki painaa ja elatuksen huolet ovat niskassa, jos ihmissuhdeongelmat rasittavat mielialaasi tai muuten mielialasi on raskas, ole huoleti: sinulle on tarjolla monia hyviä lääkkeitä.

Älä päästä mielestäsi minun sanojani, pidä ne visusti sydämessäsi, sillä ne ovat löytäjälleen elämä, lääke koko hänen ruumiillensa.

On ongelmasi mikä tahansa, Jumalan sana on lääke koko ruumiillesi. Lue sanaa, kuuntele ja mietiskele sitä. Huojenna mielesi ja anna rukouksessa kaikki taakkasi Jumalalle. Hänellä on taito virkistää kaikkia ryytyneitä.

On muitakin tapoja vapautua stressistä. Huumori on yksi Jumalan lahjoista. Käytä sitä ja anna naurun vapauttaa hermojen kireydestä.

On myös mahdollista lähteä ulos luontoon ja imeä itseensä metsän hiljaisuutta – ilmainen retriitti on tarjolla sinulle milloin tahansa. Jos olet kaupunkilainen, Jumalan luomistyöt kävelevät sinua vastaan sielläkin. Tai ne tulevat lentäen pihapuuhun.

On hyvä, jos sinulla on mahdollisuus tavata pieniä lapsia. Lapsista virtaa energiaa ja he luovuttavat sitä ympäristöönsä. Lasten ympärillä on aina enkeleitä, joiden läsnäolo voi huojentaa sinunkin stressiäsi.

Joku voi kaivata tänään rohkaisevaa sanaa, ystävällistä kosketusta, siunauksen toivotusta. Ole siis Jumalan siunauksen vastaanottaja ja kanava tänään – Jeesuksen nimessä!

Te saatte riemuiten ammentaa vettä pelastuksen lähteistä.

Matt.18:10, Sananl.4:21-22, Jes.12:3.