Minä lähetän sinut

Rauha teille! Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät.

Monien sielussa on syviä haavoja. Monet ovat yksinäisiä. Heidän komeat talonsa ovat täynnä tuskaa ja ahdistusta. Kuluttamisen nautinto ei anna tarkoitusta elämään. Etelänmatka ei tuo helpotusta sisäiseen tyhjyyteen. Hienot vaatteet ja korut eivät hoida hylkäämisiä. Missään ei ole balsamia uskottomuuden haavoittamille rikkaille ihmisille eikä puolison vaihtamisestakaan ole pysyvää apua. Heidän sisäinen maailmansa on raunioina. He elävät kuin katulapset kylmässä ja kovassa maailmassa, jossa ei armoa tunneta eikä anneta.

Katso heidän sisäiseen maailmaansa ja näe koko kurjuus. Kuuntele, kuinka haavoitetut sielut huutavat. He kaipaavat turvallisuutta ja tarkoitusta elämäänsä. He kaipaavat sitä, mitä vain minä, Jeesus Kristus, voisin heille antaa.

Mutta he eivät tunne minua, Elämän Herraa. Minä olen heille vain jokin uskonnollinen kuvatus, jokin tympäisevä klisee – he eivät tiedä, että minä olen elävä. He eivät tiedä, että minulla on myötätuntoinen ja lämmin sydän heitä kohtaan. He eivät tiedä, että minulla on ratkaisu heidän elämänsä epätoivoon.

Sinun tulisi näyttää heille minun sydämeni. Sinun tulisi kuunnella heitä. Sinun tulisi viipyä vierellä, antaa heille ihmisen ikävään läheisyyttäsi ja läsnäolosi lämpöä. Sinun pitää ottaa minun paikkani, sinun pitää koskettaa heitä minun kädelläni. Sinun pitää kuunnella heitä minun korvillani. Sinun pitää elää heidän lähellään hylkäämättä heitä. Sinun tulee olla uskollinen palvelijani heidän hyväkseen. Minä olen Jeesus isolla kirjaimella, sinun tulee olla jeesus pienellä kirjaimella. Heijasta minun luonnettani teeskentelemättä. Opettele olemaan oikeasti ja aidosti minun kaltaiseni, niin heijastat minun valoani olemalla oma itsesi.

Vietä aikaasi kanssani rukouksessa ja minä kuuntelen sinua, kun sinä puhut minulle heistä. Ohjaa heitä minun tyköni. Minä vedän ihmisiä puoleeni, vedä sinä heitä minun tyköni. Minä olen valmiina antamaan heille elämän, antamaan yltäkyllin – kaiken mitä heiltä tämän tavaramaailman keskellä puuttuu.

Kun sinä tapaat hyväosaisia, jotka voivat huonosti, silloin tiedät: minä olen lähettänyt sinut.

Joh.20:21.