Pesukone puusepän käsittelyssä

Pyytäkää, niin te saatte, ja teidän ilonne on täydellinen.

Näin jokin aika sitten unen, jossa laskin käteni kolmen ihmisen päälle ja sanoin joka kerta ”In the name of Jesus”. On mukava, kun voi odottaa, että Jumala tekee jotakin sellaista. Toivottavasti sinäkin olet saanut Jumalalta erilaisia lupauksia ja voit odottaa toivorikkaasti, että ne toteutuvat.

Meillä alkoi näyttää siltä, että suhteellisen uusi pesukone oli sanomassa sopimuksensa irti. Se kyllä pesi, mutta ei huuhdellut eikä lingonnut. Minä en oikein uskonut, että se on rikki. Mutta kun äskettäin piti pestä pyykkiä, niin se tosiaankaan ei toiminut, vaan märät pyykit piti vääntää käsin kuiviksi.

No, minähän hain jostakin meisselin ja aloin rassailla sitä. Availin poistoletkun ja sain pesuhuoneen lattialle kasan töhnää. Mitään vikaa vaan ei löytynyt. Vaimo jo kuulutti, että pitää ostaa uusi pesukone. Hän löysi kodinkoneliikkeen mainoksen ja tutki sitä. Pitäisikö korjauttaa vai ostaa uusi?

Minä päätin vielä pestä parit housut ja katsoa, onko se nyt rikki todellakin. Suomalainen ei usko ennen kuin näkee. Niinpä se alkoi pestä – senhän se osasi koko ajan. Ja minä laitoin käteni sen päälle ja sanoin ”Jeesuksen nimessä” vähän yhdellä ja toisella kielellä. Ja aloin siinä puhua ääneen vaimolleni, että ”minä kutsuin sen puusepän tänne korjaamaan tätä pesukonetta – kyllä hän osaa pesukoneitakin korjata! Hän on sellainen remonttimies, että hän osaa korjata mitä vaan!”

Siinä istuimme sitten ja katselimme pesukoneen käymistä ja jännäsimme, osaako se vaihtaa vedet ja huuhdella. Sekin olisi jotain. Jospa sen linkoamisen saisi sitten jollakin kepulikonstilla toimimaan vaikka erikseen.

Mitäs – se pesi ja huuhteli, vaihtoi vedet kahteen kertaan ja linkosi ensin vähän ja sitten enemmän ja koko ohjelman se teki loppuun asti. Hämmästyttävää!

Totta se on.

Joh.16:24.