Jumala nostaa siipirikon lentoon

Sinä, Jumala, olet minun auttajani, sinä avaat minulle tien ahdingosta.

Katso, lapseni, minä tiedän, että sinua on kiusattu. Olen seurannut sinun elämääsi ja jo sinun äitisi kiusasi sinua. Sinun veljesi sortivat sinua ja nujersivat sinun itsetuntosi. Sisäisesti ontuvana sinun on pitänyt mennä kouluunkin ja sinun opettajasi kiusasi sinua myös. Välitunneilla sinä sait kestää monenlaista. Olit pienestä pitäen siipirikko, jota lyötiin säälittä. Sinun on pitänyt kestää myöhemmin työpaikallasi aivan kauheaa painostusta, sortamista ja väärin kohtelua. Silti sinä olet harvoin tehnyt mitään vääryyttä kiusaajiasi vastaan.

Minä tiedän, millaisen ahjon läpi olet mennyt. Siksi minä myös huolehdin siitä, että sinä selviät. Minä parannan sinut sinun haavoistasi. Sinä saat kääntää kaiken kiusaamisen voitoksi. Minä annan sinun kauttasi tukea ja terapiaa kiusatuille. Minä annan parantavan sanani sinun suuhusi ja monet kiusatut ja ahdistuneet, monet elämänhalunsa menettäneet, itsetunnoltaan järkkyneet ihmiset saavat sinulta lohtua ja rohkaisua. Sinä saat puhua heille eläviä sanoja minun sydämeltäni, hoivata heitä kuntoon ja vahvistaa heitä.

Katso, lapseni, minä olen sinun tukenasi – et sinä kaadu. Minä autan sinua, et sinä sorru. Minä vahvistan sinua – ei sinun tarvitse joutua epätoivoon. Minä parannan sinut ja sinä saat nousta lentoon. Minä olen Herra, sinun Pelastajasi – kaikkien kiusattujen tuki ja turva.

Vaikka minä kuljen ahdingosta ahdinkoon, sinä annat minulle voimaa elää. Vihamieheni tahtovat minulle pahaa, mutta sinä ojennat kätesi, sinun väkevä kätesi pelastaa minut.

Ps.4:1, Ps.138:7.