Uskon kilven tuottaja

SimoS i m o   P a p u n e n  on tuottanut ja toimittanut Uskon kilven sivuston. Simo kirjoittaa itse, mutta myös kääntää. Simo hoitaa tekniikkapuolen ja maksaa viulut. Simo on tehnyt tätä työtä vuodesta 2002 ja on siirtynyt vuoden 2014 lopussa tästä työstä ”enimmäkseen eläkkeelle”. Vuoden 2015 alusta Simo on keskittynyt omaan blogiinsa, joka on nimeltään eSiru. Nyttemmin (2018-) Simo julkaisee bloginsa rinnakkaisversiota (On kirjoitettu) käyttäen siinä Raamattu kansalle-käännöstä. Tämä ”portaalina” toiminut Uskon kilpi jää nettiin toistaiseksi. Rukouspalvelu on vastaanottanut vuoden 2014 loppuun mennessä noin 700 julkista rukouspyyntöä ja 200 yksityistä aihetta. Simo on omasta puolestaan rukoillut näitä aiheita päivittäin keskittyen 10-20 viimeisimpään aiheeseen. Vuoden 2015 alusta rukouspalvelu on kuitenkin suljettu osana ”eläkkeelle siirtymistä”. Simo on kirjoitellut (bloginsa lisäksi) joitakin omia artikkeleita ja pääset lukemaan niitä seuraavasta linkistä:

Simon omat artikkelit