Minä nostan ja kannan

valometsa2Herra haluaa sanoa sinulle, jolla on nyt vaikeaa:

Katso, minä tiedän sinun ahdinkosi. Minä tiedän, että sydämesi on nyt haavoilla. Minä näen, kuinka murtunut ja epätoivoinen sinä olet. Mutta, rakas lapseni, sinä olet kuitenkin minun erityissuojeluksessani. Sinä olet minun silmäteräni eikä mitään tapahdu sinulle minun tietämättäni.

Vaikka sinulla on nyt vaikeaa, sinä toivut hyvää vauhtia. Mutta jos sinulta olisi katkennut jalka, kestäisikö siitä toipuminen kauan? Jos käsi olisi murtunut, eikö sinun pitäisi kantaa sitä lastassa tai kipsissä jonkin aikaa? Nyt sinun tulee antaa itsellesi aikaa toipumiseen ja odottaa kärsivällisesti, että haavasi paranevat. Katso, minä annan sinun haavoihisi balsamia. Minä annan Pyhän Henkeni kautta sinulle lohdutusta ja rohkaisua. Minä vahvistan sinua sanani kautta ja sinä paranet.

Ota uskossa vastaan minun apuni ja vaella ehyellä sydämellä edelleen minun teitäni, vaikka oletkin elämän kolhima, pahasti haavoilla, sisäisesti runneltu. Sinä saat olla minun todistajani jokaista vastaan, joka sinua kolhii. Sinut minä olen valinnut todistajakseni, jotta voin tuomita nuo vääryyden ihmiset, jotka sinua kaltoin kohtelevat. Sinä tulet vielä tästä koetuksesta läpi ehjänä, entistä vahvempana. Sinä saat minulta suuren palkan kärsimyksistäsi, kun minä ne hyvitän. Mutta nuo pahantekijät saavat ansionsa mukaan.

Kiitä siis minua, lapseni, koetuksesi keskellä. Et sinä jää pimeään, vaan minä johdan sinut valoon. Minä nostan sinut kunniaan. Et sinä jää häväistyksi. Kun sinä toivut, minä tuon sinun luoksesi ihmisiä, jotka ovat kokeneet vastaavia kohtaloita. Sinä saat heitä auttaa ja tukea. Sinä annat heille vertaistukea, koska olet käynyt läpi samat koettelemukset. Ole rohkealla mielellä, katso luottavaisesti tuleviin päiviin. Minä kannan sinua sylissäni näiden vaikeiden päivien yli.

Niin minä olen tehnyt ja niin yhä teen, minä nostan ja kannan ja pelastan. Jes.46:4.

eSiru