Hyvää Joulua!

joulukyla2Sinä teet runsaaksi riemun, annat suuren ilon. He iloitsevat sinun edessäsi niin kuin elonkorjuun aikana iloitaan, niin kuin saaliinjaossa riemuitaan… Sillä lapsi on syntynyt meille, poika on annettu meille. Hän kantaa valtaa harteillaan, hänen nimensä on Ihmeellinen Neuvontuoja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhan Ruhtinas. Suuri on hänen valtansa, ja rauha on loputon Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnassaan. Oikeus ja vanhurskaus on sen perustus ja tuki nyt ja aina. Tämän saa aikaan Herran Sebaotin pyhä kiivaus. Jes.9:2,5,6.

Joulu on ilon juhla, sillä lapsi on syntynyt meille, poika on annettu meille.

Joulun aika on tietysti useimmille meistä lepoa ja vapaa-aikaa, maukasta ruokaa ja lahjoja, toisille myös ystävien ja sukulaisten tapaamista ja juhlahumua ja hulinaa. Sen hulinan keskellä voimme hiljentyä joulun sanoman ääreen ja muistaa rukouksin niitä, jotka ovat yksin. Joku voi joutua viettämään joulunsa sairastellen, joku rehkimään pyhät työpaikallaan. Jossain on niitä, jotka näkevät nälkää tai kärsivät sodan jaloissa.

Rauhan ruhtinaalla on edelleen paljon töitä. Me, joilla on Jeesuksen antama sydämen rauha, voimme muistaa niitä kärsiviä, joiden vuoksi joulun lapsi tuli maailmaan. Kun hän vakiinnuttaa valtansa tulevina aikoina, on Raamatun lupaus toteutuva: Suuri on hänen valtansa, ja rauha on loputon…

Uskon kilven toimitus toivottaa siunattua ja rauhallista joulua kaikille lukijoillemme! Pidämme joulutaukoa ja palaamme uusien artikkelien muodossa vasta ensi vuonna. Myös rukouspalsta on joulun pyhinä kiinni. Toivotamme siis jo nyt myös:

Siunattua Uutta Vuotta 2014 kaikille!