Antelias rikastuu

japani2Joka köyhää armahtaa, lainaa Herralle, ja Herra maksaa takaisin hyvän teon. Sananl.19:17.

Sinä olet armahtanut köyhiä, aina jakanut omastasi, tehnyt runsaasti hyvää ja lahjoittanut säännöllisesti lähetystyöhön. Sinä olet kuin kukkiva puu, joka antaa hedelmänsä ajallaan. Niinpä Herra siunaa sinua ja sinun talouttasi ja sinun jälkeläisesikin saavat nauttia Herran hyvyydestä.

Ole siunattu Jeesuksen nimessä, sillä sinäkin olet siunannut monia. Olkoon sinun kotisi siunattu, siunattu sinun autosi ja omaisuutesi. Olkoon siunattu sinun työsi, kun ahkeroit palkkatyössä. Olkoon siunattu sinun vaivannäkösi, kun ahkeroit kotona. Olkoon siunattu sinun puutarhasi, siunatut sinun ruokavarastosi, sillä sinä olet ollut aina vieraanvarainen ja kestinnyt monia pyhiä.

Siunatkoon sinua Herra, antakoon sinulle työtä ja toimeentuloa, suokoon varallisuuden kertyä, jotta voit antaa uskollisesti, jakaa omastasi tulevinakin päivinä – jopa enemmän kuin tähän asti. Siunatkoon Herra sinua hyvyydellään niin että sinulta ja sinun jälkeläisiltäsi ei mitään puutu. Johdattakoon Herra sinua niiden luo, jotka ovat puutteessa. Siunatkoon Herra sinun lahjasi ja enentäköön sinun antimesi, että ne ovat riittoisat käytössä. Tuokoot ne kunniaa Jumalalle ja paljon antamisen iloa sinulle. Saakoon moni kokea Herran hyvyyttä sinun anteliaisuutesi kautta.

Antelias antaa ja rikastuu yhä, saituri kitsastelee ja köyhtyy. Sananl.11:24.

eSiru