Starfish-julistus

starfishJulistusKansi

Wolfgang Simsonin teos The Starfish Manifesto on 541-sivuinen järkäle. Olen jaksanut suomentaa siitä noin kolmasosan. Paljon hyvää tekstiä jää vielä suomentamatta. Toivon, että Wolfgangin ajattelu tulee tutuksi tämän suomennoksen kautta ja alkaa kiinnostaa lisää.

Suomennettu lyhennelmä on nyt suuren yleisön ulottuvilla Issuu-palvelun kautta sekä saatavana epub-tiedostona – saat sen tilaamalla sen sähköpostilla (ks.osoite alla). Tarkoitus on saada siitä vielä paperille painettu versio (painos loppu).

Osa tekstistä on ollut luettavissa blogissani Sana puhuttelee. Mutta nyt julkaistu kirja sisältää jokseenkin paljon uutta materiaalia, jota ei ole tarkoitus julkaista blogissa.

Tässäpä ote esipuheesta:

Wolfgang Simsonin näkemykset tuovat esiin toisaalta hänen syvän perehtyneisyytensä Raamattuun ja toisaalta vapauden vääristyneistä ajatustottumuksista, jotka liittyvät länsimaiseen kristinuskoon.

Uskon, että tähän kirjaan perehtyminen avaa kenen tahansa silmiä ja antaa uutta ja raikasta näkemystä Jumalan valtakunnan todellisuudesta ja tuulettaa terveellä tavalla pinttyneitä ajatustottumuksiamme. Tästä kirjasta saamme uutta näkyä ja ymmärrystä siitä, mitä Jumalan valtakunnan Kuningas seuraajiltaan odottaa.

uskonkilpi@gmail.com